Adományokat gyűjtött a Máltai Szeretetszolgálatnak az Abroncs Kereskedőház

Rate this post

Nehéz sorsú családoknak szervezett adománygyűjtést az Abroncs Kereskedőház. A vállalat munkatársai által felajánlott ruhaneműket, játékokat és tartós élelmiszereket a Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatják el a rászorulóknak.

Idén is adománygyűjtést szervezett munkatársai körében az Abroncs Kereskedőház. A tavaly indított kezdeményezéshez novemberben csaknem száz kollégánk csatlakozott. Ők ajánlottak fel felnőtt és gyermek ruhaneműt, könyveket, gyermekjátékokat, valamint tartós élelmiszert. – Mmondta Kovács László, a vállalat üzletfejlesztési igazgatója.

– Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy idén is milyen sok mindent ajánlottak fel kollégáink, hangsúlyozta Kovács László. A novemberben összegyűlt adományunkat idén is a kiemelkedően közhasznú Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el oda, ahol igazán nagy szükség van rá. Így egy picit szebbé tudjuk tenni néhány nélkülöző család karácsonyát.

A Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője, Romhányi Tamás elmondta. A beérkezett adományok a főváros mellett vidéki kistelepülésekre kerülnek, ahol többszörösen hátrányos helyzetű, többnyire kisgyermekes családok, valamint fogyatékkal élők számára juttatják el a karitatív szervezet munkatársai.

Fotó: Angyal Ádám

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − hét =