Adományokat gyűjtött a Máltai Szeretetszolgálatnak az Abroncs Kereskedőház

Rate this post

Nehéz sorsú családoknak szervezett adománygyűjtést az Abroncs Kereskedőház. A vállalat munkatársai által felajánlott ruhaneműket, játékokat és tartós élelmiszereket a Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatják el a rászorulóknak.

Idén is adománygyűjtést szervezett munkatársai körében az Abroncs Kereskedőház. A tavaly indított kezdeményezéshez novemberben csaknem száz kollégánk csatlakozott. Ők ajánlottak fel felnőtt és gyermek ruhaneműt, könyveket, gyermekjátékokat, valamint tartós élelmiszert. – Mmondta Kovács László, a vállalat üzletfejlesztési igazgatója.

– Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy idén is milyen sok mindent ajánlottak fel kollégáink, hangsúlyozta Kovács László. A novemberben összegyűlt adományunkat idén is a kiemelkedően közhasznú Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el oda, ahol igazán nagy szükség van rá. Így egy picit szebbé tudjuk tenni néhány nélkülöző család karácsonyát.

A Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője, Romhányi Tamás elmondta. A beérkezett adományok a főváros mellett vidéki kistelepülésekre kerülnek, ahol többszörösen hátrányos helyzetű, többnyire kisgyermekes családok, valamint fogyatékkal élők számára juttatják el a karitatív szervezet munkatársai.

Fotó: Angyal Ádám

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük