Hogyan válasszunk az útviszonyoknak megfelelő abroncsot?

Rate this post

A feladatnak megfelelő abroncs kiválasztásához a tehergépjármű- flották tulajdonosainak fel kell tenniük maguknak a következő kérdéseket: milyen gyakran járnak terepen a járműveik, illetve mennyire vannak megterhelve.

Az abroncs kiválasztása a jármű várható vezetési körülményeinek függvénye. A Bridgestone mindig is segítette ügyfeleit abban, hogy döntéseik meghozatala során ne csupán a járművekkel szemben támasztott követelményeket, hanem a költségek és a nyereség gazdasági szempontjait is figyelembe vegyék.

Tehergépjárműveket gyakran használnak az építőiparban és különböző anyagok szállítására. Ha az „off-road”(terepen történő) használat 20 százalék alatt van, akkor a legújabb Bridgestone on-/off-road abroncs-család (M-STEER 001, M-DRIVE 001, M-TRAILER 001) garantálja a legjobb teljesítményt. A Firestone on-/off-road abroncsok (FS833, FD833, FT833) gazdaságos megoldást kínálnak. Azonban, ha az „off-road” használat 20 százalék fölött van, úgy a megerősített és nagyobb teherbírású Bridgestone EVO abroncsokat javasoljuk. Ezek: (M840 EVO L355 EVO M748 és M748 EVO), amelyek akár bányában és kőfejtőben is használhatók.

A tehergépjármű-flották költségcsökkentési követelményeinek figyelembevételével kifejlesztett Total Tyre Care programunk egy olyan átfogó abroncskezelési csomag, amely meghosszabbítja az abroncsok élettartamát. Ennek elemei a következők. Total Tyre Life, egy olyan szolgáltatás, amelynek segítségével a gumiabroncsok egy kilométerre eső működési költsége a teljes használati időtartam során csökkenthető. A Total Tyre Services, egy a nap 24 órájában, Európa-szerte biztosított karbantartási és támogatási szolgáltatás. A gumiabroncs működését monitorozza és az ellenőrzéstől egészen a professzionális szaktanácsadásig terjed, maximálisra növelve ezáltal a gumiabroncs élettartamát. A Total Tyre Systems, amely egy könnyen használható elektronikus alkalmazás segítségével lehetővé teszi a gumiabroncsok állapotának részletes felülvizsgálatát.

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük