Hogyan válasszunk az útviszonyoknak megfelelő abroncsot?

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A feladatnak megfelelő abroncs kiválasztásához a tehergépjármű- flották tulajdonosainak fel kell tenniük maguknak a következő kérdéseket: milyen gyakran járnak terepen a járműveik, illetve mennyire vannak megterhelve.

A feladatnak megfelelő gumiabroncs kiválasztásához a tehergépjármű- flották tulajdonosainak fel kell tenniük maguknak a következő kérdéseket: milyen gyakran járnak terepen a járműveik, illetve mennyire vannak megterhelve.

Az abroncs kiválasztása a jármű várható vezetési körülményeinek függvénye

A Bridgestone mindig is segítette ügyfeleit abban, hogy döntéseik meghozatala során ne csupán a járművekkel szemben támasztott követelményeket, hanem a költségek és a nyereség gazdasági szempontjait is figyelembe vegyék.

Tehergépjárműveket gyakran használnak az építőiparban és különböző anyagok szállítására. Ha az „off-road”(terepen történő) használat 20 százalék alatt van, akkor a legújabb Bridgestone on-/off-road abroncs-család (M-STEER 001, M-DRIVE 001, M-TRAILER 001) garantálja a legjobb teljesítményt. A Firestone on-/off-road abroncsok (FS833, FD833, FT833) gazdaságos megoldást kínálnak. Azonban, ha az „off-road” használat 20 százalék fölött van, úgy a megerősített és nagyobb teherbírású Bridgestone EVO abroncsokat javasoljuk. Ezek: (M840 EVO L355 EVO M748 és M748 EVO), amelyek akár bányában és kőfejtőben is használhatók.

A tehergépjármű-flották költségcsökkentési követelményeinek figyelembevételével kifejlesztett Total Tyre Care programunk

Egy olyan átfogó abroncskezelési csomag, amely meghosszabbítja az abroncsok élettartamát. Ennek elemei a következők. Total Tyre Life, egy olyan szolgáltatás, amelynek segítségével a gumiabroncsok egy kilométerre eső működési költsége a teljes használati időtartam során csökkenthető. A Total Tyre Services, egy a nap 24 órájában, Európa-szerte biztosított karbantartási és támogatási szolgáltatás. A gumiabroncs működését monitorozza és az ellenőrzéstől egészen a professzionális szaktanácsadásig terjed, maximálisra növelve ezáltal a gumiabroncs élettartamát. A Total Tyre Systems, amely egy könnyen használható elektronikus alkalmazás segítségével lehetővé teszi a gumiabroncsok állapotának részletes felülvizsgálatát.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 1 =