Hogyan válasszunk az útviszonyoknak megfelelő abroncsot?

Rate this post

A feladatnak megfelelő abroncs kiválasztásához a tehergépjármű- flották tulajdonosainak fel kell tenniük maguknak a következő kérdéseket: milyen gyakran járnak terepen a járműveik, illetve mennyire vannak megterhelve.

Az abroncs kiválasztása a jármű várható vezetési körülményeinek függvénye. A Bridgestone mindig is segítette ügyfeleit abban, hogy döntéseik meghozatala során ne csupán a járművekkel szemben támasztott követelményeket, hanem a költségek és a nyereség gazdasági szempontjait is figyelembe vegyék.

Tehergépjárműveket gyakran használnak az építőiparban és különböző anyagok szállítására. Ha az „off-road”(terepen történő) használat 20 százalék alatt van, akkor a legújabb Bridgestone on-/off-road abroncs-család (M-STEER 001, M-DRIVE 001, M-TRAILER 001) garantálja a legjobb teljesítményt. A Firestone on-/off-road abroncsok (FS833, FD833, FT833) gazdaságos megoldást kínálnak. Azonban, ha az „off-road” használat 20 százalék fölött van, úgy a megerősített és nagyobb teherbírású Bridgestone EVO abroncsokat javasoljuk. Ezek: (M840 EVO L355 EVO M748 és M748 EVO), amelyek akár bányában és kőfejtőben is használhatók.

A tehergépjármű-flották költségcsökkentési követelményeinek figyelembevételével kifejlesztett Total Tyre Care programunk egy olyan átfogó abroncskezelési csomag, amely meghosszabbítja az abroncsok élettartamát. Ennek elemei a következők. Total Tyre Life, egy olyan szolgáltatás, amelynek segítségével a gumiabroncsok egy kilométerre eső működési költsége a teljes használati időtartam során csökkenthető. A Total Tyre Services, egy a nap 24 órájában, Európa-szerte biztosított karbantartási és támogatási szolgáltatás. A gumiabroncs működését monitorozza és az ellenőrzéstől egészen a professzionális szaktanácsadásig terjed, maximálisra növelve ezáltal a gumiabroncs élettartamát. A Total Tyre Systems, amely egy könnyen használható elektronikus alkalmazás segítségével lehetővé teszi a gumiabroncsok állapotának részletes felülvizsgálatát.

Ezt olvasta már?

Innovatív anyagokkal és dizájnnal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négy évszakos gumiabroncsa: a Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV: Innovatív anyagokkal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négyévszakos gumiabroncsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.