Bridgestone – 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai Játékok

Rate this post

A Bridgestone Corporation, a világ legnagyobb gumiabroncs- és gumitermék vállalata és Globális Olimpiai Partner, termékek széles választékával, sportolói és oktatási kezdeményezésekkel támogatja a 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai Játékok megrendezését.

  • Megkezdte a végső visszaszámlálást a 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai Játékokig a Bridgestone
  • Globális Olimpiai Partnerként termékekkel, sportolók támogatásával, oktatási programokkal is segíti a Téli Olimpiai Játékok megrendezését az abroncsgyártó

A „Games-time” program részeként a Bridgestone téli gumikkal látja el a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) olimpiai flottáját. Valamint támogatja a Bridgestone Phjongcshangban megmérkőzni kívánó olimpiai és paralimpiai versenyzőkből álló nemzetközi csapatát. A vállalat támogatja a hivatalos Phjongcshang 2018 Oktatási Programot is, amelynek célja, hogy az olimpiai játékok tartós és pozitív hatást gyakoroljanak a rendező országra. Ezen kívül a Bridgestone az országban végzett marketingtevékenységei révén terjeszteni kívánja a “ChaseYourDream” központi olimpiai üzenetét a látogatók és rajongók körében.

A 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai Játékok közeledtével a Bridgestone büszkén támogatja az Olimpiai Mozgalmat. A világ legjobb sportolóit, és segít abban, hogy az emberek mozgáshoz, élethez, munkához és játékhoz való hozzáállása javuljon. Mindez összhangban áll a vállalat »OurWaytoServe« szlogenével”

– mondta AsahikoNishiyama, a Bridgestone Corporation ügyvezető alelnöke és vezető tisztségviselője.

„Ez az olimpia egyben fontos előrelépést jelent a Bridgestone márka globális szinten történő megerősítésében. Örömmel várjuk, hogy bemutathassuk nagy teljesítményű termékeinket és szolgáltatásainkat. Bővíthessük üzleti tevékenységünket Dél-Koreában, és hogy bevonhassuk mind a 143.000 kollégánkat világszerte a „ChaseYourDream” üzenetünk terjesztésébe, amely arra ösztönzi az embereket a világ minden táján, hogy tartsanak ki az álmaik mellett.”

Bridgestone Blizzak téli gumik a NOB-flotta járműveihez

Az Olimpiai Játékok hivatalos gumiabroncsaként a Bridgestone az iparvezető Blizzak téli gumijaival látja el a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) járműveit a hivatalos olimpiai flottán belül. A gumiabroncsok fontos járműbiztonsági tényezők, ezért döntő jelentőséggel bír a megfelelő típusú abroncs kiválasztása a vezetési körülményekhez. Speciális gumiösszetételének köszönhetően a csökkenő hőmérséklet ellenére is rugalmas marad. Ezért kiváló tapadást tesz lehetővé havas, jeges vagy latyakos útviszonyok között is, így biztosítva az olimpiai tisztségviselők számára a maximális jármű fölötti kontrollt a phjongcshangi utakon.

„ChaseYourDream” kampány Dél-Koreában

A „ChaseYourDream” világszintű olimpiai üzenet segítségével a Bridgestone azon dolgozik, hogy életre keltse az emberekben az olimpia szellemiségét. Ösztönözve őket arra, hogy legyőzzék a nehézségeket és tartsanak ki céljaik elérése mellett. A rendező országban ez az üzenet a Bridgestone szabadtéri hirdetésein keresztül látható lesz az Incshoni Nemzetközi Repülőtéren. Egész Szöulban és a Téli Olimpia helyszínein, hogy üdvözöljék az olimpia rajongóit, önkénteseit és a média képviselőit Dél-Koreában. A Bridgestone márka és a „ChaseYourDream” videó is meg fog jelenni digitális jelzőtáblákon Dél-Koreában. Valamint hirdetések is láthatóak lesznek különböző digitális platformokon, mint például az Olimpiai Csatornán.

A Bridgestone csapatának támogatása

A sportolók az Olimpiai Játékok mozgatórugói, és ők adják az Olimpiai Mozgalom lelkét. Egyben Bridgestone vásárlók is, akik számtalan órát töltenek az úton éjjel-nappal. Egyik edzésről vagy versenyről a másikra utazva, távolságtól vagy időjárástól függetlenül. A vállalat büszkén támogatja azt a több mint 100 sportolót, akik a világ különböző sportágaiban a Bridgestone csapat tagjaiként szerepelnek. Ez a névsor tíz különböző országból, több mint 50 olyan olimpiai és paralimpiai tehetségből áll. Ők megtestesítik a vállalat „ChaseYourDream” üzenetét, valamint sportnagykövetként dolgoznak, hogy a Bridgestone arcaiként a vállalat tevékenységét képviseljék.

Jelenleg a Bridgestone csapatából az alábbi sportnagykövetek edzenek arra, hogy versenybe szállhassanak a 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai és Paralimpiai Játékokon: Nathan Chen (USA, műkorcsolya), MaciejKot (Lengyelország, síugrás), ElanaMeyers Taylor (USA, bob), AmyPurdy (USA, para-snowboarding), Evan Strong (USA, para-snowboarding), and Pierre Vaultier (Franciaország, snowboardcross). Továbbá a Bridgestone csapatában van a japán női nemzeti jégkorong csapat. Más néven a SmileJapan, amelynek tagjai között szerepel egy Bridgestone-munkatárs is.

Örökséget hagyni Dél-Koreában

Decemberben a Bridgestone bejelentette, hogy együttműködő partnere lett a 2018-as Olimpiai és Paralimpiai Játékok Phjongcshangi Szervezőbizottságának (POCOG) annak érdekében, hogy támogassa a Phjongcshang 2018 Oktatási Programot. A vállalat támogatásának köszönhetően a Téli Olimpiai Játékok hivatalos oktatási programjának sikerült terjeszkednie és elérnie egy újabb diákcsoportot – a ShinMangWon Árvaház gyerekeit (Kjonggi tartomány, Yangpyeong megye).

Vasárnap (december 3-án) a Bridgestone és a POCOG közösen szervezett egy „Phjongcshang-napot” az árvaházban, ahol a gyerekek különböző olimpiai sportokat próbálhattak ki. Olyan értékekről tanulhattak, mint a barátság, a kiválóság és a tisztelet. Januárban, amikor az olimpiai láng áthalad Szöulon, a vállalat egy csoportot lát vendégül a ShinMangWon árvaházból. Februárban pedig egy életre szóló élményben részesíti a ShinMangWon-i gyerekeket. Ők első kézből tapasztalhatják meg a 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai Játékokat egy VIP látogatói program keretein belül.

Elkötelezve a régió iránt

Az ázsiai-csendes-óceániai térségben a Bridgestone több mint 65.000 munkatársa 104 helyszínen felügyeli a műveleteket és biztosítja a termékellátást az egész régióban. A BridgestoneTireSales Korea, Ltd. (BSTK) 2001 óta büszkén végzi tevékenységét Dél-Koreában. A tokiói székhelyű Bridgestone Corporation több mint 143.000 alkalmazottja dolgozik azon világszerte, hogy innovatív, nagy teljesítményű gumiabroncsok és diverzifikált termékek széles választékát juttassa el a világ több mint 150 országába és területére.

Az Olimpiai Mozgalom folyamatos támogatása

Amellett, hogy a vállalat Globális Olimpiai Partnerként támogatja az Olimpiai Mozgalmat, a Bridgestone Corporation volt az Olimpiai Csatorna első Alapító Partnere 2016 augusztusában. Aláírt egy négy évre szóló megállapodást. Ennek keretében támogatta a korszakalkotó digitális platformot abban, hogy méltón ünnepelhesse az Olimpiai Mozgalmat és a világ legkiválóbb sportolóit az év minden napján. A Bridgestone Corporation a 2020-as Tokiói Paralimpiai Játékok aranyfokozatú partnere. Valamint támogatni fogja a Japán Paralimpiai Csapatot 2020-ban, továbbá a Bridgestone Americas az Egyesült Amerikai Államokban 2024-ben megrendezésre kerülő Paralimpia támogatója lesz.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + kettő =