A BRIDGESTONE TÁMOGATÁSÁVAL VERSENYEZHET CSERNOVICZKI ÉVA

Rate this post

A tokiói olimpiáig szóló hároméves támogatási szerződést kötött Csernoviczki Éva cselgáncsozóval a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. Az abroncsgyár támogatása a megfelelő edzéskörülmények megteremtésében, valamint a nemzetközi edzőtáborokon való részvételben segíti az olimpiai bronzérmes sportolónőt.

Csernoviczki Éva már a Bridgestone támogatásával indul a következő európai megmérettetéseken és a világversenyeken is.
Csernoviczki Éva már a Bridgestone támogatásával indul a következő európai megmérettetéseken és a világversenyeken is.

Csernoviczki Éva az első nő a magyar cselgáncs történetében, aki érmet szerzett az olimpiai játékokon, magyar, európai és világbajnoki érmeit, helyezéseit és címeit pedig megszámlálni is nehéz. Legeredményesebb női cselgáncsozónk felkészülésében és sikerességében kulcsszerepet játszanak a hazai és külföldi edzőtáborok. Éva minden évben többször utazik edzőtáborba, amely utazások jelentős költséggel járnak.

Helyi összefogás a nemzetközi sikerekért
Az edzőtáborok és nemzetközi versenyekre történő felkészülés költségeihez járul hozzá mostantól 3 évig a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. A világ legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalatának tatabányai egysége 2020-ig, a tokiói olimpia végéig támogatja Évát, hozzájárulva ezzel a sportoló éremesélyeihez.

„Az Olimpiai Mozgalom hivatalos támogatójaként, vállalatunk nagy örömmel segíti Évát, aki eredményeivel nemcsak Tatabánya jó hírét erősíti. Egész Magyarországot és minden magyart képvisel majd a sportág európai és nemzetközi világversenyein és az olimpián” – mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. „Cégünk elkötelezett támogatója a sportnak. Tisztelettel adózik annak a kemény és kitartó munkának, amely a kiemelkedőteljesítmény, így Éva sportteljesítménye mögött is áll. Drukkolunk Évának, és további eredményes felkészülést kívánunk neki!” – tette hozzá Topolcsik Melinda.

Cselgáncs és gumiabroncs: cél a dobogós helyezés a tokiói olimpián
Cselgáncs és gumiabroncs: cél a dobogós helyezés a tokiói olimpián

Az olimpikon is nagyon örül az abroncsgyártóval való együttműködés lehetőségének, hiszenmár régóta keresett egy olyan helyi támogatót, amely nemzetközi jelenléttel és jelentőséggel is bír.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a szülővárosomban találtam szponzorra. A Bridgestone támogatása nagyban megkönnyíti munkámat és a versenyekre történő felkészülésemet. Ezzel a segítséggel a háttérben immár teljes mértékben a versenyeken való sikeres szereplésre koncentrálhatok– mondta Csernoviczki Éva. „Különörülök annak, hogy a cég számára kiemelten fontos a testmozgás és az egészséges életmód, amelyet örömmel népszerűsítek majd a cég dolgozói körében is” – tette hozzá a sportoló.

Fókuszban a sport, az egészséges életmód és a helyi közösségek
A Bridgestone a sport és az egészséges életmód elkötelezett támogatója. A vállalatcsoport támogatásával kerül megrendezésre a 2018-as pyeongchang-i és a 2022-es pekingi téli olimpia, valamint a 2020-as tokiói és a 2024-es párizsi nyári olimpia is. A vállalat Magyarországon is rendszeresen támogatja a sportot. Az egészséges életmódot és a testmozgást népszerűsítő kezdeményezéseket és rendezvényeket és kollégái révén aktív résztvevője is ezeknek. A Bridgestone támogatásával valósult meg egyebek mellett az idei Gerecse 50 Teljesítménytúra,valamint a Visegrádi Négyek Nemzetközi Erős Ember Verseny is. Mindezek mellett a Bridgestone támogatásával lép pályára az Oroszlányi Sport Egyesület férfi kosárlabda csapata is, október 1-jén pedig a vállalat közreműködésével rendezik meg a Bridgestone Budaörs Félmaraton futóversenyt.

Ezt olvasta már?

Innovatív anyagokkal és dizájnnal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négy évszakos gumiabroncsa: a Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV: Innovatív anyagokkal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négyévszakos gumiabroncsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.