A Yokohama megállapodott a Los Angeles Angels baseball-csapattal

Rate this post

A Yokohama Tire Corporation (YTC) új partnerségi megállapodást írt alá az Egyesült Államok Major League Baseball (MLB) egyik csapatával, a Los Angeles Angels-szel. A szerződés 2018 és 2020 között három szezonra érvényes (beleértve a rájátszásokat is). A megállapodás szerint a YOKOHAMA logó az Angel Stadium-ban, az Angels saját stadionjában fog megjelenni.

Az YTC eredetileg 2011-ben kötött partnerséget az Angels csapatával annak érdekében, hogy növelje a YOKOHAMA márka ismertségét Észak-Amerikában és közelebb kerüljön a helyi közösségekhez. Az új, hároméves megállapodás egy teljes évtizedre terjeszti ki a szerződést. A csapat nemrég igazolta le a japán tehetséget, Shohei Ohtani-t, a dél-kaliforniai csapat így várhatóan még nagyobb figyelmet kap a 2018-as év során, valamint komolyabb médiaérdeklődésre is számíthat.

A Los Angeles Angels 1961 óta része a Major League Baseball történetének, azóta kilenc American League Western Division Championship győztese. Három All-Star játék, házigazdája, valamint vitte a 2002-es világbajnokságot is. 57 éves történelme során a franchise négy MVP, két Cy Young győztes, két év Rookie of the Year, 37 Rawlings Gold Glove nyertes és 154 All-Stars játékossal büszkélkedhet..

A Yokohama továbbra is számos népszerű sportcsapatot támogat szerte a világon, a márka globális ismertségének növelése érdekében. Az Angels támogatásának kiterjesztése mellett, a vállalat 2015 júliusa óta büszke szponzora az angol Premier League Chelsea Football Clubjának is.

Elérhetőségeink:

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Nyugat-Magyarország: Jenei Gabriella,+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Kelet-Magyarország: Rendes Imre, +36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Budapest: Iván Károly, +36 30 538 7191, ivan.karoly@alcar.hu

Ezt olvasta már?

A felni kalkulátor lehetőséget ad háttérkép választásra

Felni kalkulátor 3D-ben, a megfelelő választásért

Itt a tavasz, kezdődik a felniválasztás időszaka. Ebben segít a felni kalkulátor, akár 3D funkcióval is. - Megmutatom részletesen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük