A Hankook meghívására a Real Madrid fociedzést tartott

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Hankook meghívására Álvaro Arbeloa, világ- és Európa-bajnok focista, a Real Madrid nemzetközi nagykövete Magyarországra látogatott a Real Madrid háromfős edzői csapatával.

A Hankook meghívására Álvaro Arbeloa, világ- és Európa-bajnok focista, a Real Madrid nemzetközi nagykövete Magyarországra látogatott a Real Madrid háromfős edzői csapatával.

Az edzői csapat a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában tartott futballedzést az SOS Gyermekfalvak lakóinak, ésa kiadós testmozgással nemcsak hatalmas mosolyt csaltak a lelkes kis focisták arcára, hanem abból a profizmusból is ízelítőt adtak, ami miatt a mai napig a legnagyobbak között emlegethetik a spanyol rekorder csapatot.

A Hankook a gumiabroncs gyártás területén, a Real Madrid pedig a futballpályákon törekszik arra, hogy az innovációnak köszönhető siker és a siker mögött álló szenvedély megosztásával világszerte élményeket nyújthasson az embereknek. Egy ilyen élményből kaphatott szeptember 16-án ízelítőt az SOS Gyermekfalvakból érkező 50 rászoruló gyermek, akiket a Hankook látott vendégül a Magyar Labdarúgó Szövetség minden sportszakmai igényt kielégítő telki edzőközpontjában.

A Hankook a gumiabroncs gyártás területén, a Real Madrid pedig a futballpályákon törekszik arra, hogy az innovációnak köszönhető siker és a siker mögött álló szenvedély megosztásával világszerte élményeket nyújthasson az embereknek.

A hazai SOS Gyermekfalvak támogatása illeszkedik a Hankook a cég globális, átfogó jótékonysági tevékenységeibe. A Real Madriddal kötött stratégiai megállapodás részeként a vállalat aktívan karolja fel rászoruló gyermekek eseményeit Európa-szerte.

A Hankook rendszeresen szervez jótékonysági programokat a helyi közösségek támogatására is. Ezek egyik kiemelkedő példája Magyarországon az egyedülálló Abroncsadományozási Program, amely során a Hankook évek óta ingyenes gumiabroncsok biztosításával segíti a civilszervezeteket. A támogatott szervezetek fő tevékenységi köre beteg gyermekek, koraszülöttek, idősek és rászorulók szállítása. Vagy rend- és katasztrófavédelem, tevékenységükhöz elengedhetetlen a gumiabroncsok megfelelő állapota járműveiken.

A hazai SOS Gyermekfalvak támogatása illeszkedik a Hankook a cég globális, átfogó jótékonysági tevékenységeibe, és a Real Madriddal kötött stratégiai megállapodás részeként a vállalat aktívan karolja fel rászoruló gyermekek eseményeit Európa-szerte.

Kim Han-Jun, a Hankook Tire európai igazgatója kiemelte:

„Globális vállalatként a Hankook Tire a világ számos országában lehet büszke tagja a közösségeknek. Hiszünk abban, hogy miközben a számos üzletágunkhoz kötődő piacokon profitálunk, víziónk és egyben legfőbb kötelességünk, hogy mindebből annyiszor adhassunk vissza az embereknek. Ezért globális szponzori tevékenységeink megteremtésekor mindig az érintett országokra és közösségekre szabott aktivitásokat tartjuk szem előtt. Ebben a tekintetben az én és minden munkatársam nagy öröme, hogy ez alkalommal egy igazán életre szóló élményt nyújthattunk a magyar SOS Gyermekfalvak gyermekei számára.”

Jeong Sang Soo, a Hankook Tire Budapest Kft. ügyvezető igazgatója elmondta:

Magyarország kiemelt helyet foglal el a Hankook európai és globális vállalati stratégiájában. Ezért felelősségünknek tartjuk, hogy munkahelyek teremtésén és elsőosztályú gumiabroncsok gyártásán túl jótékonysági akciókkal és beruházásokkal ápoljuk az itteni kapcsolatainkat. Boldog vagyok, hogy a Real Madrid a Hankookkal kötött együttműködés újabb állomásaként megtiszteli az SOS Gyermekfalvak lakóit és bennünket is egy világszínvonalú edzéssel. Házigazdaként pedig őszintén remélem, hogy az edzésen résztvevő gyerekek inspiráló sportélménnyel gazdagodhatnak. Bepillantást nyerhetnek minden idők egyik legsikeresebb futballcsapatának szakmai kulisszái mögé is.”

A gyerekek a Real Madrid jóvoltából méretre szabott futballmezeket is kaptak. Majd egy csaknem 3 órás futballedzésen vehettek részt és egy kicsit Gareth Bale, Luka Modrić, Sergio Ramos, Tony Kroos, Marchello és a többiek bőrébe bújhattak. Álvaro Arbeloa a Real Madrid nemzetközi nagyköveteként érkezett a telki eseményre, hogy a csapatra jellemző kiválóságot személyesen is képviselje.

Álvaro Arbeloa az eseményen rámutatott:

„A Real Madrid és a Hankook osztoznak az innováció és a kötelezettségvállalás értékeiben és nemcsak a pályán, hanem azon kívül is. A legjobbak akarnak lenni, ezért mind a két fél számára fontos a hátrányos helyzetű gyermekek támogatása. A Real Madrid elnökének, Florentino Péreznek a nevében is szeretném megköszönni a Hankook Tire-nek, hogy partnereink és egyben barátaink is, és együtt bonyolíthatunk le ilyen rendezvényeket.”

Sok gyereknek ma egy nagy álma vált valóra. Olyan gyerekek találkozhattak a Real Madrid klasszisával, akiknek korábban még az sem adatott meg, hogy legyen egy egyszerű focilabdájuk. Vagy elmehessenek egy sportrendezvényre. Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek ad nevelőszülői családot, akik nem élhetnek a vér szerinti szüleikkel. Többségük elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége miatt került az SOS-be. Mindent megteszünk azért, hogy ezek a gyerekek is bepótolhassák az életükből addig kimaradt dolgokat és újra gyerekek lehessenek. Épp ezért különösen fontos számunkra a Hankook kezdeményezése.

– tette hozzá Romet-Balla Ágnes, az SOS Gyermekfalvak adományozási és kommunikációs igazgatója.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Continental: biztonság és fenntarthatóság

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + tizenkilenc =