Hankook – Lezárult a „Tekerd jobbra!” jótékonysági program

Rate this post

A Hankook Tire Magyarország Kft. idén harmadszorra lebonyolított kerékpáros jótékonysági programja során összesen 571 kerékpárost sikerült megmozgatni – ez a tavalyi résztvevőszám csaknem háromszorosa.

A kerékpárosok jótékony aktivitásának köszönhetően a vállalat 64.415 letekert kilométert alakíthatott pénzbeli adománnyá, így vasárnap összesen 8 millió forintot nyújtott át az idei kedvezményezett Bátor Tábornak a szervezet évente megrendezett Támogatói Családi Napján.

Szeptember 22-én lezárult a Hankook „Tekerd jobbra!” kerékpáros jótékonysági programja, amelyet a vállalat 2018-ban immár harmadik alkalommal indított útjára. A résztvevők idén is kerékpározás közben gyűjthették a kilométereket. Ezúttal a súlyosan beteg gyerekek táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor részére. A hazai kerékpáros társadalom képviselői közel három hónap alatt több mint 64.415, jó ügyért letekert kilométert halmoztak fel. Munkába menet, hétvégi kirándulás, vagy épp sportolás közben, ami végül 8 millió forintnyi adományt jelentett a szervezetnek. A „tekerők” aktív részvételének köszönhetően minden egyes, a Hello Bringás applikációban mért és regisztrált kilométerrel nőtt a Bátor Tábornak nyújtott adomány összege.

• A legtöbbet tekerő résztvevő egymaga 3.968 kilométert gyűjtött
• A kampány ideje alatt összesen 2.490 alkalommal ültek biciklire a résztvevők
• A szombati napok voltak a legaktívabbak
• A legtöbb kilométert pedig augusztus 15-től 22-ig regisztrálták

A Hankook az adományt egy 8 millió forintról szóló óriáscsekk formájában,vasárnap adta át a Bátor Tábor képviselőinek a szervezet éves Támogatói Családi Napján.

„Örömmel látjuk, hogy milyen sokan hajlandóak egy nemes ügyért nyeregbe pattanni, hogy egyre többen buzdítják egymást a kilométerek gyűjtésére, amiket mi végül adománnyá változtathatunk. A Hankook számára fontos, hogy érték- és hagyományteremtő céllal, a közösségépítést is szem előtt tartva bonyolítsa le jótékonysági programjait. A Bátor Tábora súlyosan beteg gyermekek támogatásával nélkülözhetetlen munkát végez. Bízunk benne, hogy az adományunk nagy segítséget nyújthat nekik tevékenységük során. Ezúton is köszönöm azoknak, akik akár csak egy kilométerrel is hozzájárultak a végeredményhez”. – Mondta Hwang Seong-Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

„Köszönjük a Hankooknak, hogy ránk esett a választásuk, és hálásak vagyunk mind az 571 lelkes bringásnak, hogy értünk pattantak nyeregbe. A 8 millió forint fedezi a nemsokára kezdődő családi táboraink teljes étkezési költségét. Egy-egy őszi turnusban közel 140 főnek, táborozóknak és önkénteseknek biztosítunk napi hatszor egészséges étkezést. Családi táborainkba olyan családokat várunk, ahol 7 évnél fiatalabb súlyosan beteg gyermek nevelkedik. Tapasztalataink szerint a szülőknek és a testvéreknek is rengeteget jelent, ha akár csak egy hosszú hétvégére a tábor kapuin kívül hagyhatják a külvilág gondjait”– mondta Kindli Erna, a Bátor Tábor Alapítvány ügyvezető igazgatója.

A „Tekerd jobbra!” kampányt a Hankook 2016 óta idén harmadszor bonyolította le. A 2016-os akció során a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Szülészet-nőgyógyászati Összevont Osztályát és a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot támogatták. Míg 2017-ben a Gyermekétkeztetési Alapítvány és a Mosoly Alapítvány lettek a program kedvezményezettjei.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + 13 =