Bővíti a Vredestein ipari területekre szánt gumiabroncsainak sorozatát

Rate this post

A Vredestein új méretekkel bővíti mezőgazdasági és ipari területekre szánt gumiabroncsainak sorozatát. A Vredestein Traxion Versa abroncsok méreteinek száma négyről nyolcra nő, míg a Vredestein Endurion jelenleg elérhető négy mérete tízre emelkedik. Ezáltal az abroncsok felhasználási köre is jelentősen bővül.

A teleszkópos anyagmozgatókhoz, kompakt, kerekes markológépekhez és kotró-rakodókhoz tervezett Vredestein Traxion Versa abroncs ideális választás az olyan járműveknek, amelyek puha talajon dolgoznak. A Vredestein jól ismert, ívelt kapaszkodó élei elősegítik az öntisztulást ennek következtében hozzájárulnak a kiváló tapadáshoz, ami kényelemmel és a kopásállósággal egészül ki.

A Vredestein Endurion típust alapvetően szilárd talajon történő munkavégzésre tervezték teleszkópos anyagmozgatók, kompakt, kerekes markológépek és kotró-rakodó járművek igényeihez igazodva. Az abroncs masszív vázszerkezete és az érintkezési felületén 44 százalékban gumit tartalmazó, strapabíró futófelülete a lehető legnagyobb mértékű sugár- és oldalirányú stabilitást, valamint egyedülálló kényelmet biztosít. A futófelület magas gumitartalma, a továbbfejlesztett gumikeverék, valamint a kapaszkodóél-magasság ötvözete hosszú élettartamot garantál. A korszerű vázszerkezet-felépítés pedig egy erős és megbízható gumiabroncsot eredményez, amely alkalmas nehéz rakományok bármilyen magasságban történő szállítására.

Új méretek:
A Traxion Versa sorozat a 340/80 R 18 IND, 400/70 R 24 IND, 400/80 R 24 IND és 440/80 R 28 IND méretekkel egészül ki.

Az Endurion típus választéka pedig a 340/80 R 18 IND, 400/70 R 18 IND, 340/80 R 20 IND, 400/70 R 20 IND, 400/70 R 24 IND és 400/80 R 24 IND méretekkel bővül.

Az Apollo Tyres egy nemzetközi gumiabroncsgyártó vállalat, amely Indiában, Hollandiában és Magyarországon rendelkezik gyárakkal. A gyöngyöshalászi üzemet 2017 áprilisában adták át, a termelés fokozatosan bővül. Ha a gyár eléri teljes kapacitását, évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 ezer darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani az európai piacra, több száz embernek biztosítva munkalehetőséget a régióban. A vállalat saját termékeit Apollo és Vredestein globális márkanevek alatt hozza forgalomba. Az Apollo India egyik vezető márkája, míg a Vredestein egy európai prémium márka. A vállalat termékeit több mint 100 országban forgalmazzák a viszonteladói hálózaton keresztül.

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + 14 =