Időgép a LIQUI MOLY új műhelynaptárában

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A LIQUI MOLY naptár történetében először került sor arra, hogy egy autót is castingoltak a felvételekhez az interneten

A LIQUI MOLY naptár történetében először került sor arra, hogy egy autót is castingoltak a felvételekhez az interneten

Összesen 330 járműrajongó jelentkezett négykerekű álmával az olaj- és adalékspecialista népszerű reklámeszközének egyetlen helyére.

A győztes Rudolf Polzer DeLorean DMC-12-ese lett; egy kultuszautó híres korábbi tulajdonossal.

A LIQUI MOLY 2019-es naptárának fotózásán résztvevő autó Sammy Davis Junior holywoodi filmcsillag tulajdona volt. Egykor befektetőként szállt be a DeLoreanbe, és pontosan ezt a járművet használta. 1990-ben bekövetkezett halála után érkezett első európai tulajdonosához, Hollandiába. Rudolf Polzer a dél-németországi Riedlingenből repült oda azzal a céllal, hogy egy kézi váltós DeLoreant vásároljon. Mivel a „váltós” még nem volt kész, az eladó a híres entertainer autóját ajánlotta fel neki, és az üzlet tökéletesnek bizonyult.

Sammy Davis Juniorhoz hasonlóan a DeLorean is szép karriert futott be Hollywoodban: 1985-ben, 1989-ben és 1990-ben egy átalakított DMC-12 szolgált időgépként a „Vissza a jövőbe” sci-fi-trilógiában, és azóta is elválaszthatatlan az időutazás álmától.

Rudolf Polzer nem egy másik időbe, hanem egy másik világba került DeLoreanjének köszönhetően. Ezzel jelentkezett a LIQUI MOLY 2019-es naptárának nagy autó castingjára, és állt helyt a zsűri előtt 330 másik pályázóval szemben. Mindketten lóerőtől duzzadó autók és csinos fotómodellek között találták magukat a münchen-riemi konténerterminálnál lefolytatott fotózáshoz. Rudolf Polzer végkövetkeztetése egy zivataros nap után:

„Köszönöm az élményt. Nagyon izgalmas volt, és nagyon örültem, hogy csak nekem, a nap emlékéül, nagyon különleges képek készültek rólam és az autómról. Köszönöm az egész csapatnak, a modelleknek és a fényképészeknek, egyszerűen nagyszerű volt”

– számomra olyan volt, mint ha Sammy Davis Jr. is ott lett volna.”

További kulisszaként szolgált egy fröttmaningi parkolóház, a Katzenberger betonüzem és az amerikai autóiról híres Geiger Cars autóház.

Bár most először készül naptár felöltözött modellekkel, egy dolog biztos: Érdemes várni a LIQUI MOLY 2019-es naptárára. Az ügyfeleknek és a rajongóknak őszig kell várniuk – kivéve, ha feltalálnak egy időgépet.

Magyarországi LIQUI MOLY Partner:

Horváth-Autodoktor Kft.

8611 Siófok-Kiliti, Papfődi u.1
Horvàth Róbert
Tel.: 0036-84-519212
Fax: 0036084-519211

email: horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu
www.meguin.hu
www.black-diamond.hu


A LIQUI MOLY-ról

Több, mint 4000 termékével világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször választották meg a legjobb olajmárkává. Az cég termékeit több, mint 120 országban forgalmazza, és 2017-ben 532 millió eurós árbevételt realizált.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

MICHELIN City Street, az új abroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN City Street

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − tizennégy =