Időgép a LIQUI MOLY új műhelynaptárában

Rate this post

A LIQUI MOLY naptár történetében először került sor arra, hogy egy autót is castingoltak a felvételekhez az interneten. Összesen 330 járműrajongó jelentkezett négykerekű álmával az olaj- és adalékspecialista népszerű reklámeszközének egyetlen helyére. A győztes Rudolf Polzer DeLorean DMC-12-ese lett; egy kultuszautó híres korábbi tulajdonossal.

A LIQUI MOLY 2019-es naptárának fotózásán résztvevő autó Sammy Davis Junior holywoodi filmcsillag tulajdona volt. Egykor befektetőként szállt be a DeLoreanbe, és pontosan ezt a járművet használta. 1990-ben bekövetkezett halála után érkezett első európai tulajdonosához, Hollandiába. Rudolf Polzer a dél-németországi Riedlingenből repült oda azzal a céllal, hogy egy kézi váltós DeLoreant vásároljon. Mivel a „váltós” még nem volt kész, az eladó a híres entertainer autóját ajánlotta fel neki, és az üzlet tökéletesnek bizonyult.

Sammy Davis Juniorhoz hasonlóan a DeLorean is szép karriert futott be Hollywoodban: 1985-ben, 1989-ben és 1990-ben egy átalakított DMC-12 szolgált időgépként a „Vissza a jövőbe” sci-fi-trilógiában, és azóta is elválaszthatatlan az időutazás álmától.

Rudolf Polzer nem egy másik időbe, hanem egy másik világba került DeLoreanjének köszönhetően. Ezzel jelentkezett a LIQUI MOLY 2019-es naptárának nagy autó castingjára, és állt helyt a zsűri előtt 330 másik pályázóval szemben. Mindketten lóerőtől duzzadó autók és csinos fotómodellek között találták magukat a münchen-riemi konténerterminálnál lefolytatott fotózáshoz. Rudolf Polzer végkövetkeztetése egy zivataros nap után: „Köszönöm az élményt. Nagyon izgalmas volt, és nagyon örültem, hogy csak nekem, a nap emlékéül, nagyon különleges képek készültek rólam és az autómról. Köszönöm az egész csapatnak, a modelleknek és a fényképészeknek, egyszerűen nagyszerű volt – számomra olyan volt, mint ha Sammy Davis Jr. is ott lett volna.”

További kulisszaként szolgált egy fröttmaningi parkolóház, a Katzenberger betonüzem és az amerikai autóiról híres Geiger Cars autóház.

Bár most először készül naptár felöltözött modellekkel, egy dolog biztos: Érdemes várni a LIQUI MOLY 2019-es naptárára. Az ügyfeleknek és a rajongóknak őszig kell várniuk – kivéve, ha feltalálnak egy időgépet.

Magyarországi LIQUI MOLY Partner:

Horváth-Autodoktor Kft.

8611 Siófok-Kiliti, Papfődi u.1
Horvàth Róbert
Tel.: 0036-84-519212
Fax: 0036084-519211

email: horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu
www.meguin.hu
www.black-diamond.hu

A LIQUI MOLY-ról

Több, mint 4000 termékével világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször választották meg a legjobb olajmárkává. Az cég termékeit több, mint 120 országban forgalmazza, és 2017-ben 532 millió eurós árbevételt realizált.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük