A Paralimpiai Mozgalom globális partnere lett a Bridgestone

Rate this post

A Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) és a Bridgestone Corporation (Bridgestone)  bejelentette, hogy a világ legnagyobb gumiabroncs- és gumitermék-gyártóvállalata a szervezet hetedik globális paralimpiai partnerévé vált.

A Bridgestone,  2024-ig támogatja az Olimpiai Mozgalmat világszerte. A megállapodással most arra is jogosultságot szerzett, hogy ugyanebben az időszakban a Paralimpiai Mozgalmat is támogathassa. 

A Paralimpiai Mozgalom legmagasabb szintű szponzoraként a Bridgestone több kategóriában, köztük gumiabroncsok szállítására, a gumiabroncs-szolgáltatások biztosítására, a kiválasztott gépjárművek abroncsainak szervizelésére, továbbá önjáró kerékpárok, földrengés elleni lengéscsillapítók, valamint különféle építési és ipari gumitermék szállításra kapott globális jogot. A Bridgestone egyúttal a 2020-as tokiói paralimpiai játékok aranyfokozatú partnere, valamint Japán, Thaiföld és az USA paralimpiai csapatainak is támogatója. A vállalat az elmúlt években több vezető nemzetközi para atlétát támogatott. Köztük nyolc Bridgestone alkalmazottat is, akik jelenleg a 2020-as tokiói paralimpiai játékokon való részvétel jogáért folytatják felkészülésüket. A Paralimpiai Mozgalom nemzetközi támogatása összhangban van a vállalat „Kövesd az álmaid!” („Chase Your Dream”) mottójával,amelynek célja, hogy inspirálja az embereket az akadályok leküzdésére és kitartásra céljaik elérésére irányuló törekvéseikben.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Bridgestone lett az IPC hetedik nemzetközi paralimpiai partnere. Úgy gondoljuk, hogy a vállalat „Kövesd az álmaid!” mottója tökéletes összhangban van a Paralimpiai Mozgalom és az IPC törekvéseivel. Az IPC jövőképének egyrésze azzal kapcsolatos, hogy a para atléták a sportban kiváló szintet érjenek el. Vagyis hogy a fogyatékkal élő emberek a parasporton keresztül válthassák valóra álmaikat a verseny minden szintjén. Reményeim szerint ezzel az együttműködéssel még több embernek tudjuk megadni a lehetőséget világszerte arra, hogy küzdjenek álmaik megvalósulásáért” – mondta Andrew Parsons, az IPCelnöke. „

Építve a gumiabroncs- és a gumitermék-gyártás területén szerzett tapasztalatára, a Paralimpiai Mozgalomtámogatásának részeként, a Bridgestone Corporation fejleszti a japán paraatléták felszereléseit, köztük a művégtagok gumitalpait és a kesztyűk gumi-fogófelületeit. A Bridgestone Cycle Co., Ltd. (Bridgestone Cycle) és aBridgestone Sports Co., Ltd. (Bridgestone Sports) cégeken keresztül a vállalat kerékpárokat, sportfelszereléseket és technikai támogatást nyújtott a para kerékpározással és a kerekesszékes tenisszel foglalkozó sportolók számára Japánban.

„A Bridgestone számára megtiszteltetés, hogy nemzetközi paralimpiai partnerré válhatott. Így továbbtámogathatja az IPC küldetését egy befogadóbb társadalom megteremtéséért a parasporton keresztül. A Bridgestone elkötelezett abban, hogy javítsa az emberek mozgásának, életének, munkájának és sporttevékenységének módjait, vállalatunk működésének alapértékei és sokoldalúsága pedig tükröződik a Paralimpiai Mozgalomban. Együtt szurkolhatunk majd a világ legfigyelemreméltóbb sportolóinak. Bármilyen adottságokkal és képességekkel is rendelkezzenek,inspiráljuk az embereket arra, hogy kövessék álmaikat” – mondta Masaaki Tsuya,a Bridgestone Corporation vezérigazgatója.

Ezt olvasta már?

A Seiberling testvérek 1898. augusztus 29-én megalapították a Goodyear Tire & Rubber Company-t Akronban, Ohio államban, 100 000 dolláros induló tőkével

Emberek, akik megformálták a Goodyeart

A The Goodyear Tire & Rubber Company első 125 éve a technológiák, díjak, motorsport-győzelmek és innovatív termékek lenyűgöző időrendjét jellemezte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük