Legfrissebb hírek

Gyors autók és szép nők

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A LIQUI MOLY 2019-es naptárja bőséggel tartalmaz lóerőket. A képeken együtt jelennek meg az exkluzív sportautók és a szép hölgyek.

A LIQUI MOLY 2019-es naptárja bőséggel tartalmaz lóerőket. A képeken együtt jelennek meg az exkluzív sportautók és a szép hölgyek.

„Naptárunknak nagy rajongói közössége van“, mondja Peter Baumann, a német olaj- és adalékspecialista marketingvezetője.

A képeken leginkább aktuális sportautók, mint a Lamborghini Aventador, az Audi R8 V10 plus, a Mercedes AMG GT S és a Dodge Charger láthatók. Egy autó az életkorával tűnik ki a sorból: a DeLorean DMC-12, gyártási év: 1981/82. Korábban Sammy Davis Junior amerikai előadóművészé volt.

Egy teljes hétig tartott a felvételek elkészítése. Mint mindig, most is nagy hangsúlyt kapott a megkomponált esztétika. Peter Baumann: „A naptár minősége ugyanazt a magas színvonalat képviseli, mint a termékeink minősége.”

A LIQUI MOLY naptár lassan 20 éve áll rendelkezésre. Ez idő alatt nagy rajongótábora alakult ki. „Célja, hogy egy kis fényt hozzon a stresszes műhelyi hétköznapokba”, így Peter Baumann. A naptár nem januárral kezdődik, hanem már decemberrel, így 13 motívum várja a szemlélőt.

A LIQUI MOLY naptár lassan 20 éve áll rendelkezésre. Ez idő alatt nagy rajongótábora alakult ki. "Célja, hogy egy kis fényt hozzon a stresszes műhelyi hétköznapokba", így Peter Baumann. A naptár nem januárral kezdődik, hanem már decemberrel, így 13 motívum várja a szemlélőt.

Magyarországi LIQUI MOLY Partner:

Horváth-Autodoktor Kft.

8611 Siófok-Kiliti, Papfődi u.1
Horvàth Róbert
Tel.: 0036-84-519212
Fax: 0036084-519211

email: horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu
www.meguin.hu
www.black-diamond.hu

A LIQUI MOLY-ról

Több, mint 4000 termékével világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször választották meg a legjobb olajmárkává. Az cég termékeit több, mint 120 országban forgalmazza, és 2017-ben 532 millió eurós árbevételt realizált.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizenkettő =