Gyors autók és szép nők

Rate this post

A LIQUI MOLY 2019-es naptárja bőséggel tartalmaz lóerőket. A képeken együtt jelennek meg az exkluzív sportautók és a szép hölgyek. „Naptárunknak nagy rajongói közössége van“, mondja Peter Baumann, a német olaj- és adalékspecialista marketingvezetője.

A képeken leginkább aktuális sportautók, mint a Lamborghini Aventador, az Audi R8 V10 plus, a Mercedes AMG GT S és a Dodge Charger láthatók. Egy autó az életkorával tűnik ki a sorból: a DeLorean DMC-12, gyártási év: 1981/82. Korábban Sammy Davis Junior amerikai előadóművészé volt.

Egy teljes hétig tartott a felvételek elkészítése. Mint mindig, most is nagy hangsúlyt kapott a megkomponált esztétika. Peter Baumann: „A naptár minősége ugyanazt a magas színvonalat képviseli, mint a termékeink minősége.”

A LIQUI MOLY naptár lassan 20 éve áll rendelkezésre. Ez idő alatt nagy rajongótábora alakult ki. „Célja, hogy egy kis fényt hozzon a stresszes műhelyi hétköznapokba”, így Peter Baumann. A naptár nem januárral kezdődik, hanem már decemberrel, így 13 motívum várja a szemlélőt.

Magyarországi LIQUI MOLY Partner:

Horváth-Autodoktor Kft.

8611 Siófok-Kiliti, Papfődi u.1
Horvàth Róbert
Tel.: 0036-84-519212
Fax: 0036084-519211

email: horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu
www.meguin.hu
www.black-diamond.hu

A LIQUI MOLY-ról

Több, mint 4000 termékével világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször választották meg a legjobb olajmárkává. Az cég termékeit több, mint 120 országban forgalmazza, és 2017-ben 532 millió eurós árbevételt realizált.

Ezt olvasta már?

Mivel a Hunter Engineering gumiabroncs-cserélőit általában csúcskategóriás keréktárcsákhoz használják, a vállalat megragadta az alkalmat, hogy elkészítsen egy új videót

A Hunter videót mutatott ba a szénszálas kerekek szereléséről

A Hunter közzé tett egy videót a YouTube-csatornáján, amelyben egy nagyon drága szénszálas kerék károsodását mutatja be

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük