Legfrissebb hírek

A YOKOHAMA GYÁRI ELSŐSZERELÉS A MERCEDES-AMG E-OSZTÁLY TELJES 53-AS SOROZATÁN

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Mercedes-AMG a YOKOHAMA világszinten is kiemelkedő sportabroncsát, az ADVAN Sport V105-öt választotta eredeti tartozékként az új E 53 4MATIC+ sorozatához

A YOKOHAMA GYÁRI ELSŐSZERELÉS A MERCEDES-AMG E-OSZTÁLY TELJES 53-AS SOROZATÁN

A YOKOHAMA 2018 júniusában kezdte meg az abroncsok beszállítását két méretben. A 19 colos ADVAN Sport V105 garnitúra 245/40ZR19 (98Y) első, és a 275/35ZR19 (100Y) hátsó abroncsokból áll, a 20 colos szett pedig 245/35ZR20 (95Y) első és 275/30ZR20 (97Y) méreteket tartalmazza. Az új E-osztály 53-as sorozatát világszerte 2018 nyarán kezdték el gyártani, Japánban pedig szeptemberben jelentették be.

Az ADVAN Sport V105 egy kiemelkedő abroncs a YOKOHAMA fejlesztésében, amely elsősorban nagy teljesítményű prémium autókhoz készült. Az abroncs jellegzetességét a kiváló vezetői élmény, a kényelem és a biztonság ötvözete adja. Az abroncsokat a YOKOHAMA a Mercedes-AMG-vel közösen fejlesztette ki, melyek a gyártó elismerését magukon viselve, rendelkeznek az „MO” jelzéssel is.

Az abroncsokat a YOKOHAMA a Mercedes-AMG-vel közösen fejlesztette ki, melyek a gyártó elismerését magukon viselve, rendelkeznek az „MO” jelzéssel is.

A 2018 februárjában indult GD2020 elnevezésű hároméves menedzsment tervében a Yokohama Rubber gumiabroncs-üzletágának legfőbb célkitűzése az, hogy kiterjessze jelenlétét a prémium autókra szerelt gumiabroncsok piacán. Ennek megfelelően egyre több YOKOHAMA abroncsot választanak első szerelésként világszerte az autógyártók prémium modelljeire, elismerve a YOKOHAMA kiváló minőségét és legmodernebb technológiáit.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × öt =