Főoldal / 1 Egyéb / YOKOHAMA „ADVAN Sport V105” Az új BMW-n

YOKOHAMA „ADVAN Sport V105” Az új BMW-n

A Yokohama Rubber Co., Ltd. bejelentette, hogy elkezdődött az „ADVAN SPORT V105” gumiabroncsok beszállítása a BMW gyár részére

A BMW X5 M Performance 275/40R21 107Y méretű első és 275/40R21 107Y hátsó abroncsokkal kerül a szalonokba.

A BMW X5 M-en kívül az „ADVAN SPORT V105” a BMW X3, X3 M, X4 és a 2018 márciusában megjelent BMW M5-nek is első szerelésű (OE) abroncsa!

Az „ADVAN SPORT V105” egy sportos abroncs a YOKOHAMA kínálatában, amit elsődlegesen nagy teljesítményű, prémium autókhoz fejlesztettek ki. Ötvöződik a kiváló teljesítmény,a lehengerlő kényelem és biztonság. Az új X5 M Performance modellekre szerelt abroncsok a BMW Grouppal közösen lettek kifejlesztve. Ezt elismervén pedig az oldalfalakra is rákerült a német autógyártó csillag-jelzése. Az abroncsok ún. SILENTFOAM technológiával készültek,azaz egy speciálisan kifejlesztett poliuretán hab tapad az abroncs belső falához. Ez a hab jelentősen csökkenti az abroncs belső rezonanciáját. Egyenletlen útfelületen történő haladás esetén létrejövő vibrációs zaj, mely a felfüggesztéseken keresztül az utastérbe jut.

A 2018 februárjában indult GD2020 elnevezésű hároméves menedzsment tervében a Yokohama Rubber gumiabroncs-üzletágának legfőbb célkitűzése az, hogy kiterjessze jelenlétét a prémium autókra szerelt gumiabroncsok piacán. Ennek megfelelően egyre több YOKOHAMA abroncsot választanak első szerelésként világszerte az autógyártók prémium modelljeire, elismerve a YOKOHAMA kiváló minőségét és legmodernebb technológiáit.

Ezt olvasta már?

A motor az S 1000 RR modell utódja. Olyan motorosoknak tervezték, akik számára fontos az extrém, igazi verseny jellegű teljesítmény.

Dunlop SportSmart TT gumikon fut a BMW M 1000 RR motor

A BMW Motorrad bemutatta az új M 1000 RR-t, a gyártó első „M” jelzésű motorját

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − hat =