YOKOHAMA ADVAN Sport V105 gumival érkezik az új Subaru WRX STI

Rate this post

A Yokohama anya cége, a The Yokohama Rubber Co., Ltd., hivatalosan bejelentette a mai napon, hogy megkezdték az „ADVAN Sport V105” gumiabroncs beszállítását a Subaruhoz.

Az „ADVAN Sport V105 a Yokohama zászlóshajó gumiabroncsa, a legújabb Subaru WRX STI modellek ezekkel a gumikkal fognak legurulni a gyártósorról. A WRX STI, melynek bemutatására június 20-án került sor, 245/35R19 89W-es gumival szerelve érkezik Japánban és a tengertúlon.

Az „ADVAN Sport V105” nagy teljesítményű prémium autókra lett fejlesztve. A kialakítása lehetővé teszi a tökéletes vezetési élményt, ötvözve a magas szintű kényelemmel és biztonsággal.

A WRX STI egyesíti a Subaru összkerékhajtás sportos menetdinamikáját, a sportautók teljesítményét és a 4 ajtós szedánok praktikumát. Az újratervezett modell új elektromos menetstabilizáló rendszere és a nagyobb átmérőjű gumik fokozott vezetési élményt és biztonságos kezelhetőséget teszik lehetővé.

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + 14 =