Főoldal / 1 Egyéb / LIQUI MOLY: az első globális online kampány teljes siker

LIQUI MOLY: az első globális online kampány teljes siker

Első globális online kampánya teljes siker volt a német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY számára. A cég célja egy milliárd megjelenítés volt. “Azonban annyira jól alakult, hogy a végére 1,6 milliárd megjelenítést értünk el”, mondja Ernst Prost ügyvezető.

"Ez a kampány hatalmas siker volt", magyarázza Ernst Prost. "Ezzel megmutattuk a konkurenciának, milyen fából faragtak minket."
“Ez a kampány hatalmas siker volt”, magyarázza Ernst Prost. “Ezzel megmutattuk a konkurenciának, milyen fából faragtak minket.”

A LIQUI MOLY három hónapos digitális kampánya szándékosan széles körűen lett kialakítva. 50 nyelven, 128 országban futott. Hazai piacként kiemelt szerepet kapott Németország, illetve az erős nemzetközi piacok, mint az USA. A kampány azonban Togóban, Haitin és Mongóliában is futott.


“Ezzel növeltük a LIQUI MOLY nemzetközi márkaismertségét, és támogattuk helyi kereskedőinket”, így Ernst Prost. Lehetőségük volt csatlakozni a kampányhoz, így növelve egyéni előnyüket. “Ez nem került egyetlen centbe sem”, hangsúlyozza az ügyvezető.

A kampánynak részét képezte egy nyereményjáték is, amelynek keretében exkluzív utazásokkal egybekötött VIP-jegyeket lehetett nyerni a motorkerékpár-világbajnokság egyik futamára. A LIQUI MOLY évek óta képviselteti magát a MotoGP-n. Világszerte több, mint 85.000-en vettek részt a nyereményjátékban. Nyertesként a dél-karolinai easley-i John Jester (utazás Berlinbe), a düsseldorfi Frank Stege-Schilly (utazás New Yorkba), illetve az oroszországi szabettai Vicko Peovic (utazás Malajziába) került kisorsolásra. A LIQUI MOLY is nyert, méghozzá 25.000 hírlevél-feliratkozót.

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366 077

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366 077

horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu

Ezt olvasta már?

Kiemelkedően szerepel idén a Goodyear a meghatározó téligumi-teszteken. A Goodyear UltraGrip Performance+ abroncsa az Auto Bild sportscars magaziné mellett az Auto Express, valamint az AUTO MOTOR UND SPORT téli gumitesztjén is az élen végzett, az Auto Zeitung pedig az UltraGrip Performance Gen-1 abroncsot találta a legjobbnak a Goodyear kínálatából, míg a Dunlop Winter Response 2 abroncsa az ADAC tesztjén végzett a dobogó első helyén.

Tarolnak a Goodyear gumik a téligumi teszteken!

Goodyear - 4 tesztgyőzelem, 4 dobogós helyezés A legjobb téli gumiabroncs, a legjobb tapadással hóban, és biztonságos a nedves kanyarokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + 19 =