A LIQUI MOLY és a Betamotor együttműködnek

Rate this post

A német olajspecialista LIQUI MOLY folytatja együttműködését az olasz Betamotor motorkerékpár- gyártóval. 2014 óta a Beta-üzemben minden gép LIQUI MOLY-olajjal a motorjában hagyja el a futószalagot.

A német olajspecialista LIQUI MOLY folytatja együttműködését az olasz Betamotor motorkerékpárgyártóval. 2014 óta a Beta-üzemben minden gép LIQUI MOLY-olajjal a motorjában hagyja el a futószalagot. A két cég most úgy döntött, hogy az együttműködést legalább 2021-ig folytatják. „Ezzel folytatjuk a motorkerékpár-területen elért sikereinket“, mondja Carlos Travé, aki a LIQUI MOLY-nál a kétkerekű-üzletért felelős.
Az olajgyártó és a motorkerékpárgyártó meghosszabbítják együttműködésüket

A két cég most úgy döntött, hogy az együttműködést legalább 2021-ig folytatják.

„Ezzel folytatjuk a motorkerékpár-területen elért sikereinket“, mondja Carlos Travé, aki a LIQUI MOLY-nál a kétkerekű-üzletért felelős.

A Betamotor a legrégebbi, még üzemelő motorkerékpár-gyártók közé tartozik, és a triál, illetve az enduro területen megkerülhetetlen tényező. Az elmúlt évben Steve Holcombe egy Betával szerezte meg az Enduro Nagydíjon a világbajnoki címet. A Beta motorkerékpárok gyári első feltöltésén túl a LIQUI MOLY a Beta gyári csapatát is támogatja.

A LIQUI MOLY egy sor olajat kínál kifejezetten motorkerékpárokhoz: kétüteműekhez és négyüteműekhez, robogókhoz és versenygépekhez, közúti motorkerékpárokhoz és terepmotorokhoz. A www.liqui-moly.com alatt található, ingyenes olajútmutató néhány kattintással megmutatja, melyik olaj a megfelelő melyik motorkerékpár számára. A LIQUI MOLY azonban nem csak olajokat kínál a motorkerékpárokhoz, hanem adalékokat, ápolótermékeket, szerviztermékeket és számos egyebet is.

„Ez a széles körű, több száz termékből álló kétkerekű-kémiai választék kiemel minket a versenytársak közül“, magyarázza Carlos Travé.

„Minden olajunk Németországban készül“, így Carlos Travé. „Nem csak a Betamotor bízik meg ebben a minőségben, hanem a Moto2 és a Moto3 motorkerékpár-világbajnokságok résztvevői is. Mindannyian LIQUI MOLY-val szállnak versenybe.“

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366 077

horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu

Ezt olvasta már?

A Seiberling testvérek 1898. augusztus 29-én megalapították a Goodyear Tire & Rubber Company-t Akronban, Ohio államban, 100 000 dolláros induló tőkével

Emberek, akik megformálták a Goodyeart

A The Goodyear Tire & Rubber Company első 125 éve a technológiák, díjak, motorsport-győzelmek és innovatív termékek lenyűgöző időrendjét jellemezte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük