Rajtol az Alliance 585 új méreteinek forgalmazása

Rate this post

Habár csak 2019-ben került piacra az Alliance 585, máris üzleti sikert aratott. Csúcsteljesítményének, valamint eredményességének köszönhetően kiváló hírnévre tett szert.

Habár csak 2019-ben került piacra az Alliance 585, máris üzleti sikert aratott. Csúcsteljesítményének, valamint eredményességének köszönhetően kiváló hírnévre tett szert.

Mesterien boldogul a kemény felületeken – sokoldalú és hatékony minden terepen / Elindult a népszerű gumiabroncs-sorozat új méreteinek forgalmazása teleszkópos, kotró- és kompakt rakodógépekhez/ Hatékony mintázat, speciális összetétel, „B” sebességi besorolás, / Hosszabb élettartam, maximális hatékonyság

Ez a sokoldalú acélöves gumiabroncs kiválóan teljesít kemény felületeken, laza kavicson és a talajon egyaránt. Így kompakt megoldást kínál olyan kihívást jelentő környezetekben, mint az építőipar, ipar, anyagmozgatás, mezőgazdaság és az ezekhez tartozó műveletek során. Legyen szó teleszkópos gépekről vagy kotró- és kompakt rakodógépekről: az Alliance 585 szerkezeti kialakítása hatékony és könnyedén végzett munkát tesz lehetővé. Egyedi futófelülete, robusztus megjelenése és közismert tartóssága miatt a gumiabroncs úgy jellemezhető, mint „bármilyen kihívást jelentő művelet strapabíró specialistája”, és mindez még kiegészül „B” sebességi besorolásával (50 km/h).

„Úgy látjuk, egyre nő a kereslet a sokoldalúan használható gépek iránt, amelyek egyaránt alkalmasak a mezőgazdasági, építőipari és ipari környezet műveleteinek elvégzésére, azaz olyan gépekre, amelyek naponta, vagy akár óránként is különböző környezetben, különböző feladatokra használhatók. Ehhez olyan gépekre van szükség, amelyek valóban sokoldalúak – mint például a teleszkópos rakodók – és olyan gumiabroncsokra, amelyek minden körülmények között tökéletes teljesítményt nyújtanak. Az Alliance 585 gumiabroncsokat pedig pontosan erre fejlesztették ki” – részletezi Gerrit Vinkers, az Alliance Tire Group felhasználási szakértője.

Egyedi futófelület

Az Alliance 585 gumiabroncs nagy méretű, több irányú barázdái miatt a felület nagyobb területen érintkezik a talajjal. Ez teszi lehetővé a kényelmes haladást kemény terep körülmények között, és még a nagy teherrel közlekedő gépeknek is kiemelkedő stabilitást biztosít, akár dombos felszínen is. Ugyanakkor a nagyobb barázdamélység és az optimális „blokkok” közötti távolság laza felületeken megbízható tapadást és hatékony öntisztító képességet biztosít. Mindent egybevetve jobb csúszásmentesség, kiváló gumiabroncs élettartam, mindez garantálja az abroncs tartós teljesítményét.

Robusztus szerkezet

Az acélöves kialakítás, a megerősített oldalfalak, és a különleges összetevők mind ugyanazt a célt szolgálják: biztosítják a futófelület vágások és sérülések elleni aktív védelmét, védik a gumiabroncs oldalfalát a sérülésektől, és optimális teherbírást tesznek lehetővé. Mindezek együtt igazán figyelemre méltó, tartós és megbízható teljesítményt eredményeznek.

Az Alliance 585 gumiabroncs most öt új méretben elérhető

400/70R18, 400/70R20, 500/70R24, 340/80R18, 440/80R24 – és a korábban már forgalmazott 460/70R24.

www.bohnenkamp.hu

Az Ön magyarországi képviselője: Bohnenkamp s.r.o.
Dolná 2099 | 900 01 Modra
Tel.: +36 22 372 261

Ezt olvasta már?

MICHELIN City Street, az új abroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN City Street

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − tizenhat =