Búcsúzunk Tőled Barátom, Szabó Jani!

Rate this post

Ma érkezett a hír, hogy elmentél. Bár mondtad, hogy nagy a baj, de ahogy Te is hittél a lelked mélyén egy halvány reményben, úgy mi is bíztunk a csodában, hogy kijátszod ezt a halálos kórt.

Búcsúzunk Tőled Barátom, Szabó Jani! Ma érkezett a hír, hogy elmentél. Bár mondtad, hogy nagy a baj, de ahogy Te is hittél a lelked mélyén egy halvány reményben, úgy mi is bíztunk a csodában, hogy kijátszod ezt a halálos kórt.

Pedig Janikám, Te nem szoktál veszteni és sosem adtad meg magad egykönnyen.

Furcsa rólad múlt időben írni, mert alig 2 hónapja még ott ültél velem szemben, abban a mindig patika tisztaságú pécsi műhelyedben, mutattad a leleteidet és részletesen meséltél a betegségedről.

Most meg már nem vagy közöttünk.

Olyan sok szállal kötődtél az AKH-hoz, annyi kollégád gondol rád vissza szeretettel és tisztelettel, amit lehet, hogy el se hinnél.
Penziás Gábor, Fónai Péter, Rosznáky Dóri is búcsúznak Tőled, hogy csak a huszonéves közös múltunk ismerőseit említsem. Szabó Janit, Jani bácsi nevét ismerték az Abroncs Kerház raktáraiban, a pénzügyön, szállításon, cég szerte mindenhol. A Baranya Gumi neve olyan védjegy volt, amit ki lehetett tenni az ablakba.

Büszke és szerencsés az a kolléga, aki megvette a műhelyed és folytathatja az örökséged.

Precizitás jellemezte a munkád, igazi maximalista voltál.
Megtiszteltetés volt számomra, hogy barátaid közé számíthattam magam, így láthattam, hogy milyen remek társa voltál Áginak és nagyapja hőn szeretett unokádnak.

Pár nap híján hetven évet kaptál a Földön és elmondhatom rólad, hogy nem éltél hiába! Egyenes tisztességes, kemény ember voltál, aki magasra tette a mércét.

Mindig emlékezni fogunk rád Janikám, és már most hiányzol.
Nyugodj Békében!

Búcsúznak az Abroncs Kereskedőház dolgozói, Penziás Gábor és barátod, Babicz László

Kedves rokonok, barátok, kollégák. Szabó János temetése május 7-én 14,00-kor lesz a Pécsi Köztemető Dísztermében. A körülményekre való tekintettel kérem hogy a temető honlapján olvasható járványügyi előírásokat betartani.

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc + tizenhárom =