Mesterséges intelligencia alapú gumiabroncs ajánló?

Rate this post

Egy Magyar gumis cég innovatív szenzációja a mesterséges intelligencia gumiabroncs ajánló. Az egész világon újdonságnak számító alkalmazásunkat az Ügyfeleink vásárlás előtti döntéseinek megkönnyítésére hozták létre.

Egy magyar gumis cég innovatív szenzációja a mesterséges intelligencia gumiabroncs ajánló.

A mesterséges intelligenciáról egyre többet hallunk, sokan a jövő meghatározó technológiájának mondják

Használják már okostelefonok fotó-alkalmazásához, és egyéb digitális asszisztens programokhoz, létezik mesterséges intelligencián alapuló okos-légkondi, önvezető autók, használják a mezőgazdaságban öntözéshez, etetéshez, ültetéshez, alkalmaznak ipari robotokat, illetve a tudósoknak hatalmas segítség a mesterséges intelligencia az új vegyületek felfedezésében. Végül, de nem utolsó sorban pedig alkalmazhatunk a mesterséges intelligenciát online vásárlásokhoz is. Mesterséges intelligenciával harcolnak a bankok a pénzmosás ellen, az orvostudomány is számos területen alkalmazza hatékonyan, így nem meglepő, hogy a gumiabroncs iparág területén is megjelent az új vívmány, méghozzá egy Magyar fejlesztése által.

Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. generalgumi@generalgumi.hu
Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. generalgumi@generalgumi.hu

A vállalkozásnál 209 gumiabroncs és felni márkát forgalmaznak, így sokszor nehéz a választás, könnyű eltévedni az ajánlatok között

Ebben segít a mesterséges intelligenciára épülő gumi ajánló rendszerük. Azt szeretnénk elérni, hogy minden fontos felhasználási szempontot figyelembe véve tudjunk abroncsot javasolni Ügyfeleinknek.

A hírek, cikkek és tesztek a gumiabroncsok és azok cseréje kapcsán csupán 1-1 szempontot ragadnak ki, hogy mikor cseréljük a téli-nyári gumit, melyek lettek az aktuális év legjobb abroncsai, melyik a legkopásállóbb, melyiknek a leghatékonyabb az üzemanyag-fogyasztása, melyik a leghalkabb és így tovább. Az egyén szempontjai nem kerülnek mérlegelésre, pedig a vásárlás előtti döntéshelyzetekben az a legfontosabb. Milyen útviszonyok között használjuk a gumiabroncsot/felnit, mennyit utazunk vele havonta, azaz hány tank üzemanyagot fogyasztunk el, milyen a vezetési stílusunk? Ez mind sofőr függő, a tesztekből nem fog kiderülni, hogy egy főleg autópályán utazó felhasználónak, aki havonta kétszer tankol és sportosan vezet milyen gumiabroncs volna a leginkább előnyös.

Az MI (mesterséges intelligencia) a Vásárlóknak lehetőséget biztosít arra, hogy objektív szempontok alapján válasszunk abroncsot

Ezt úgy kell elképzelni, hogy a Vásárlói által megadott információkon kívül, a korábbi vásárlások anonimizált adatai, autótípus szerinti adatbázisunk, gyártói ajánlások, abroncs tesztek, vásárlói vélemények mind-mind figyelembe vannak véve a mesterséges intelligencia által, amikor a kitöltő személyre szabott igényeinek megfelelő abroncsot ajánl. Ha egyszerűbben fogalmazhatunk, egy zsenivel állunk szemben, aki minden információval rendelkezik, ami szükséges egy valóban szakmai, objektív ajánláshoz. 

A MI (mesterséges intelligencia) gumi ajánló segítségével azonban pillanatok alatt fény derül minden fontos kérdésre

Hogyan?

  • a mesterséges intelligencia rendszerük 14 szempontot figyelembe véve tesz javaslatot
  • 75.584 féle gumi közül választ abroncsot
  • a mesterséges intelligencia rendszerükben 175.378 rekord található

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − tizenhárom =