Legfrissebb hírek

Az új Continetal SportContact 7

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Continental SportContact 7 új sportabroncsa 42 változatban jelenik meg 19 és 23 coll között

Az új Continental SportContact 7 egy olyan termék, amely képviseli a piac legújabb fejlesztéseit.

„Az új Continental SportContact generációval nagyon biztonságos, jól kezelhető és nagy futásteljesítményű terméket kínálunk azok számára, akik kedvelik a nagy teljesítményű járműveket és a sportos vezetést” 

– mondja Enno Straten, a Continental Stratégiai, elemzési és gumiabroncs-utánpótlás EMEA üzletágának a vezetője.

„Új termékünk lesz a zászlóshajó és a hetedik generációs nyári gumiabroncsok első képviselője, amelyet a következő években vezetünk be.”

Straten szerint a Continental a fejlesztés során minden teljesítménykritériumban a legmagasabb szintű tökéletességre helyezte a hangsúlyt, hogy az UUHP (ultra-nagyteljesítményű) abroncsok szegmensében a maximális vezetési élményt a legmagasabb szintű biztonsággal és fenntarthatósággal ötvözze.

Az új SportContact 7 egy bevált, népszerű, sportos nyári gumiabroncs utódja

Hat évvel ezelőtti bevezetése óta számos magazin, köztük a sport auto és az AutoBild sportscars tesztjein szerzett első helyet és kapta meg a legjobb ajánlásokat. A vezető európai járműgyártók gyárilag a SportContact termékcsalád abroncsait szerelik fel.

A hannoveri gumiabroncsgyártó a két további aktuális nyári gumiabroncs modellel együtt a piaci kereslet közel 95 százalékát fedi le a rendelkezésre álló modellekkel.

„Ez azt jelenti, hogy szinte az összes európai személygépkocsit, SUV-ot és furgont el tudjuk látni abroncsokkal. Az új SportContact 7 egy olyan termék, amely képviseli a piac legújabb fejlesztéseit.”

Az elmúlt 15 évben nem csak a járművek váltak mintegy 10 százalékkal nehezebbé

Ebben az időszakban a motorok hengerűrtartalma is csaknem 30 százalékkal növekedett. Ugyanakkor a járművek CO2-kibocsátása 30 százalékkal csökkent.

„Mivel az új gumiabroncs minden eleme az XL szabvány szerinti megnövelt teherbíró képességgel rendelkezik, zökkenőmentesen fel tudjuk szerelni a nehezebb autókat is, és az új SportContact 7-tel már a fenntarthatóság felé mutató tendenciát támogatjuk. Végül pedig nemcsak jelentősen megnövelt futásteljesítményt kínál, hanem az egyik legalacsonyabb üzemanyag-felhasználási értéket is az UUHP-szegmensen belül az EU gumiabroncscímke „C” üzemanyag-hatékonysági osztályába való besorolásával. Ezáltal a SportContact 7 biztonságos és megfelelő választás minden sportos jármű számára – függetlenül attól, hogy hagyományos vagy elektromos hajtású-e.”

A SportContact 7-et a sportos tulajdonságokkal rendelkező személygépkocsikhoz fejlesztettük ki, egészen a szupersportautókig

A Continental SportContact 7 a Continental új, nagy teljesítményű gumiabroncsa sportos járművek számára.

A járműválaszték széles: az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio éppúgy része, mint az Audi RS-sorozata és az M GmbH sportos BMW-je. Vannak köztük olyan kompakt modellek is, mint a Ford Focus III RS vagy a Mini Cooper S Clubman. Megfelelő méretek állnak rendelkezésre a Porsche 4 S GT-hez, az AMG, a Lamborghini és a McLaren járműveihez is. Továbbá a SportContact 7 elérhető a kiemelkedően nagy teljesítményű autókhoz is, mint például a Brabus S 65 Rocket 900 Coupé.

_______________________________

A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Gondolt már gumiszervizének kellékeinek beszerzésére? - Gumiabroncs javító anyagok, szerszámok, berendezések. Szerszám Generál Kft. +36 70 381 6087. 2112 Veresegyház, Szadai út 19/a.
Gondolt már gumiszervizének kellékeinek beszerzésére? – Gumiabroncs javító anyagok, szerszámok, berendezések. Szerszám Generál Kft. +36 70 381 6087. 2112 Veresegyház, Szadai út 19/a.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + nyolc =