Bridgestone Blizzak LM005: Gondoljon már most a gumicserére!

Rate this post

Az autóval kapcsolatban felmerülő költségeken a Bridgestone Blizzak LM005 szakemberei szerint sem érdemes spórolni

Az autóval kapcsolatban felmerülő költségeken a Bridgestone Blizzak LM005 szakemberei szerint sem érdemes spórolni

Legyen szó a tényleges üzemelésről, az időszakonként visszatérő, elvégzendő feladatokról, vagy az évszaknak megfelelő gumihasználatról. Mindez a közlekedés biztonságát és a gépjármű állapotának megőrzését egyaránt szolgálja. Az első augusztusi hűvösebb napokon már sokan elgondolkodnak azon, hogy hamarosan megérkezik az esős, hideg időjárás. Ez pedig autósként egyet jelent a gumicserével.

Bridgestone Blizzak LM005: ez lenne az ideális téli abroncs?

A márka kétségkívül nagy népszerűségnek örvend világszerte, s ebben prémium futófelületi kialakítása és anyagösszetétele egyaránt fontos szerepet játszik. Ugyanakkor a ma még tanácstalanul nézelődők számára érdemes elmondani, hogy a Bridgestone Blizzak LM005 nem az egyetlen kiváló téli gumi a piacon. A választáskor mindenkinek saját elvárásait érdemes fókuszba helyezni, s ezeket összevetni az anyagiakkal. A fogyasztás ma már korántsem elhanyagolható szempont, ezért azok a gumik, melyek e téren is jól teljesítenek, kétségkívül a vezető pozíciókat foglalják el a vásárlói népszerűségi listán.

Bridgestone Blizzak LM005: Biztonság mindenekfelett

Az árak napjainkban talán minden korábbinál lényegesebbnek számítanak. Az autós is sokszor meggondolja, hogy lecserélje-e a tavalyi gumit, vagy még kihúz vele egy szezont. Fontos tisztán látni a területen, és tudni, hogy a megfelelő profilmélységgel rendelkező, szezonnak megfelelő gumi akár balesetveszélyes helyzetek kialakulását is megelőzheti.

Számításba véve azt, hogy milyen szituációkkal találjuk szembe magunkat az utakon nap mint nap, valóban érdemes a kockázatot minimalizálni. Sajnos tény, hogy nem csupán a saját képességektől és az autó állapotától függ az, sikerül-e megérkezni úti célunkhoz. Nagyon fontos tehát, hogy a kritikus 7 fok környékén már a gumicsere megtörténjen, és előtte átvizsgáljuk a tavaly használt szettet. A Bridgestone Blizzak LM005 szakemberei azt javasolják, hogy a legkisebb felületi sérülés, vagy a kopás kérdéses mértéke is felhívják a figyelmet a csere szükségességére. Ne azon a 4 téli gumin múljon a biztonság!

Ismerje meg az aktuális autógumi kínálatot!

Aligha képzelhető el tudatos döntés az aktuális gumikínálat ismerete nélkül. Laikusok és már tapasztaltabb autósok is előszeretettel nézegetik az autógumi tesztek eredményeit. Ezek rendszerint a leginkább lényeges szempontok alapján veszik sorra az éppen népszerű abroncsokat. A Bridgestone Blizzak LM005 teszt is górcső alá vette a gumi teljesítményét száraz, nedves utakon, de az aquaplaning ellenállás, vagy például az üzemanyag felhasználás is lényeges szempontnak számít. Ha ilyen racionális indokok mentén gondolkodik az ember, akkor könnyen célirányos döntést hozhat. A fogyasztás ma egyébként is minden korábbinál lényegesebb, de ez nem jelenti azt, hogy le kellene adni a prémium abroncs iránti igényekből.

A Bridgestone márkanevet tulajdonképpen senkinek sem kell bemutatni

Szakemberei időről-időre olyan abroncsokkal jelennek meg a piacon, melyek a szezon követelményeinek és az autósok igényeinek egyaránt megfelelnek. Ez utóbbi tényező mellett biztosan nem lehet elmenni, hiszen a komfortos vezetésélmény is befolyásolja azt, mennyire türelmesen sikerül hozzáállni a közlekedési szituációkhoz. A Bridgestone Blizzak LM005 e területen is biztosítja a magas színvonalat a mellette döntőknek.


Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 − 5 =