Gumiflex: A Lassa gumiabroncsok hazájában láttuk vendégül partnereinket

Rate this post

Idén ősszel a Gumiflex szlogenünket miszerint „úton tartunk”, a legnagyobb Lassa abroncsot vásárló partnereink saját bőrükön tapasztalhatták meg.

A Gumiflex a Lassa gumiabroncsok hazájában látta vendégül partnereit

A Gumiflex mindig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy partnereinket az üzleti kapcsolaton túl, személyes motiváció, jó érzés kösse cégünkhöz. Éppen ezért idén, a török Lassa abroncs gyártójával közösen szerveztük meg, hogy partnereink Isztambulban tölthessenek pár remek napot és ismerkedjenek meg közelebbről a Lassa abroncsokkal és gyártásukkal.

Néhány szóban a márkáról:

A japán óriás Bridgestone és a török Sabanci gyár partnerségének köszönhetően alakult meg a Brisa abroncs gyár, majd indult el a Lassa márka gyártása. Napjainkban két törökországi gyárban (Izmitben és Aksarayban) folyik a termelés. A több évtizedes technológiai tapasztalatnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Lassa márka a törökországi Ford, ISUZU és Mercedes Benz gyárakban elsőszerelési ajánlással rendelkezik.

A rendkívül széles méret- és mintaválasztékkal rendelkező Lassa márkának 2021 óta a kizárólagos magyarországi forgalmazója a Gumiflex.

A közösen eltöltött 3 napunk Isztambulban szakmai programokkal és városnézéssel telt

A Turkish Arlines menetrendszerinti járatával érkeztünk, majd transzferrel utaztunk a 4 csillagos Marmara Pera hotelbe, ahol terveztük kipihenni a korai kelés és a repülő út fáradalmait. Helyette gyorsan nyakunkba vettük a város ezen részét, hogy minél több mindent lássunk.  Az esti vacsora igazi törökös vendégszeretetben, extra ételek és italok fogyasztásával telt, és mindezt lenyűgöző panoráma keretezte.

Gumiflex Lassa gumiabroncs gyárlátogatás. A japán óriás Bridgestone és a török Sabanci gyár partnerségének köszönhetően alakult meg a Brisa abroncs gyár, majd indult el a Lassa márka gyártása

Másnap az első program a Lassa izmiti gyárának meglátogatása volt

Ez Isztambultól nagyjából 100 km-re található. Itt a színvonalas, minden apró részletre kiterjedő szakmai előadás után a Brisa múzeumot néztük meg, ahol többek között a gyártósorról elsőként legördülő gumiabroncs is kiállításra került, valamint az abroncsokhoz kapcsolódó művészeti alkotásokat is láthattunk. A Lassa gumigyár egy átlagos termelési napjába is belenéztünk, majd ezzel a hivatalos szakmai programok véget is értek.

Már „csak” fel kellett fedeznünk a minaretek európai nagyvárosát

A látnivalókat faltuk, nagyjából minden egy helyen volt. Az Elsüllyedt Palotáról mesélnénk, de sajnos szavakat nem találunk rá, minden képzeletet felülmúlt. Tényleg elvarázsolt minket a „mesés kelet”.
Az utcák zajosak, a forgalom nagy, de a forgatag hangulata, és müezinek mindenhol hallható éneke valóban egy pillanata alatt az ezeregy éjszaka meséibe repíti az embert. A hangulat végig szuper volt, a csapatunk hibátlan, Isztambul és a török vendéglátás pedig felejthetetlen.

Gumiflex Lassa gumiabroncs gyárlátogatás. A Gumiflex mindig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy partnereinket az üzleti kapcsolaton túl, személyes motiváció, jó érzés kösse cégünkhöz.

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük