Gumiflex: A Lassa gumiabroncsok hazájában láttuk vendégül partnereinket

Rate this post

Idén ősszel a Gumiflex szlogenünket miszerint „úton tartunk”, a legnagyobb Lassa abroncsot vásárló partnereink saját bőrükön tapasztalhatták meg.

A Gumiflex a Lassa gumiabroncsok hazájában látta vendégül partnereit

A Gumiflex mindig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy partnereinket az üzleti kapcsolaton túl, személyes motiváció, jó érzés kösse cégünkhöz. Éppen ezért idén, a török Lassa abroncs gyártójával közösen szerveztük meg, hogy partnereink Isztambulban tölthessenek pár remek napot és ismerkedjenek meg közelebbről a Lassa abroncsokkal és gyártásukkal.

Néhány szóban a márkáról:

A japán óriás Bridgestone és a török Sabanci gyár partnerségének köszönhetően alakult meg a Brisa abroncs gyár, majd indult el a Lassa márka gyártása. Napjainkban két törökországi gyárban (Izmitben és Aksarayban) folyik a termelés. A több évtizedes technológiai tapasztalatnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Lassa márka a törökországi Ford, ISUZU és Mercedes Benz gyárakban elsőszerelési ajánlással rendelkezik.

A rendkívül széles méret- és mintaválasztékkal rendelkező Lassa márkának 2021 óta a kizárólagos magyarországi forgalmazója a Gumiflex.

A közösen eltöltött 3 napunk Isztambulban szakmai programokkal és városnézéssel telt

A Turkish Arlines menetrendszerinti járatával érkeztünk, majd transzferrel utaztunk a 4 csillagos Marmara Pera hotelbe, ahol terveztük kipihenni a korai kelés és a repülő út fáradalmait. Helyette gyorsan nyakunkba vettük a város ezen részét, hogy minél több mindent lássunk.  Az esti vacsora igazi törökös vendégszeretetben, extra ételek és italok fogyasztásával telt, és mindezt lenyűgöző panoráma keretezte.

Gumiflex Lassa gumiabroncs gyárlátogatás. A japán óriás Bridgestone és a török Sabanci gyár partnerségének köszönhetően alakult meg a Brisa abroncs gyár, majd indult el a Lassa márka gyártása

Másnap az első program a Lassa izmiti gyárának meglátogatása volt

Ez Isztambultól nagyjából 100 km-re található. Itt a színvonalas, minden apró részletre kiterjedő szakmai előadás után a Brisa múzeumot néztük meg, ahol többek között a gyártósorról elsőként legördülő gumiabroncs is kiállításra került, valamint az abroncsokhoz kapcsolódó művészeti alkotásokat is láthattunk. A Lassa gumigyár egy átlagos termelési napjába is belenéztünk, majd ezzel a hivatalos szakmai programok véget is értek.

Már „csak” fel kellett fedeznünk a minaretek európai nagyvárosát

A látnivalókat faltuk, nagyjából minden egy helyen volt. Az Elsüllyedt Palotáról mesélnénk, de sajnos szavakat nem találunk rá, minden képzeletet felülmúlt. Tényleg elvarázsolt minket a „mesés kelet”.
Az utcák zajosak, a forgalom nagy, de a forgatag hangulata, és müezinek mindenhol hallható éneke valóban egy pillanata alatt az ezeregy éjszaka meséibe repíti az embert. A hangulat végig szuper volt, a csapatunk hibátlan, Isztambul és a török vendéglátás pedig felejthetetlen.

Gumiflex Lassa gumiabroncs gyárlátogatás. A Gumiflex mindig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy partnereinket az üzleti kapcsolaton túl, személyes motiváció, jó érzés kösse cégünkhöz.

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat + hat =