A Bridgestone Turanza Eco a Škoda Enyaq iV elektromos SUV-hez

Rate this post

A Bridgestone egyedi Turanza Eco gumiabroncsokat fejleszt a Škoda Enyaq iV elektromos SUV-hez

A Škodával való együttműködés részeként a Bridgestone a teljesen elektromos meghajtású Škoda Enyaq iV számára fejlesztette ki az ENLITEN technológiával készült Turanza Eco gumiabroncsokat.

A Škodával való együttműködés részeként a Bridgestone a teljesen elektromos meghajtású Škoda Enyaq iV számára fejlesztette ki az ENLITEN technológiával >>> készült Turanza Eco gumiabroncsokat. Az ENLITEN csökkenti az abroncsok tömegét és gördülési ellenállását, miközben támogatja az Enyaq kezelhetőségét, tapadását nedves útfelületen, valamint hosszú élettartamot is biztosít.

A Škoda nem véletlenül választotta a Bridgestone ENLITEN technológiával készült Turanza Eco gumiabroncsokat

A 30%-kal csökkentett gördülési ellenállás és a 20%-kal visszavett súly[1] 529 kilométeres hatótávolságot biztosít az Enyaq iV számára. A bevált technológiával készült Bridgestone abroncsokat a Škoda mellett olyan gyártók alkalmazzák, mint az Audi a Q4 e-tron >>> modellen, a Volkswagen a ID.3/ID.4/ID.5 elektromos autóin és a Cupra a Born-on.

A Bridgestone az Enyaq iV gumiabroncsait 18, 19, 20 és 21 colos méretben készíti

A fenntarthatóság jegyében, a fizikai megvalósulás előtt saját, virtuális abroncsfejlesztési technológiájával fejlesztették. Így a valós körülmények között szükséges tesztek számát is jelentősen csökkentették. Ennek köszönhetően a fejlesztési fázisban akár 60 százalékkal mérséklődik a nyersanyagfogyasztás és a szén-dioxid kibocsátás. Eközben akár 50 százalékkal is felgyorsítható a piacon való debütálás. Összességében fenntarthatóbbá, hatékonyabbá, pontosabbá és rugalmasabbá téve a gumiabroncsfejlesztést.

A Škoda Enyaq iV egy minden szempontból fenntartható autó

Élvezetesen vezethető és nem utolsó sorban a Bridgestone E8 >>> kötelezettségvállalásában foglalt értékek közül többet megvalósít. A Bridgestone E8 kötelezettségvállalás összesen nyolc fókuszterületet – Energia, Ökológia, Hatékonyság, Bővítés, Gazdaság, Érzelem, Könnyítés és Erősítés – foglal magában. Segít kollektíven irányítani a vállalat stratégiai prioritásait, a döntéshozatalt és a fenntarthatósági erőfeszítéseket az üzlet és a működés minden területén.

A Bridgestone az elektromos mobilitásban hatalmas lehetőséget lát a szén-dioxid kibocsátás csökkentésének és a mindenki számára fenntarthatóbb mobilitás jövőjének kialakítása tekintetében

A vállalat büszke arra, hogy a Škodával együttműködve segíthet felgyorsítani ezt az elektromos közlekedésre való átalakulást. Az EV abroncsok a Bridgestone EMIA teljes személygépkocsikra vonatkozó OE-kínálatának mintegy 11%-át teszik ki. A 2019-es mindössze 4%-ról, ez az arány 2024-re várhatóan meghaladja majd a 20%-ot.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − 9 =