Nokian Powerproof 1

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Nyugalom a közép-európai nyáron: a Nokian Tyres új fejlesztésekkel bővíti nyári gumiabroncs-választékát

Az ultranagy teljesítményű Nokian Tyres Powerproof 1 gumiabroncs minőségi és könnyű vezetést tesz lehetővé

A Nokian Tyres évtizedek óta védi az emberek életét azáltal, hogy biztonságosabb és intelligensebb vezetési élményt nyújt. Ez a törekvés olyan termékeken alapul, amelyeket úgy terveztek, hogy megbízhatóságot és nyugalmat nyújtsanak az utakon. A nyári hónapok időjárása a napos és meleg hőmérséklettől a hirtelen esőzésekig változhat, és az előrejelzés váratlanul változhat. Ezek a körülmények olyan gumiabroncsokat igényelnek, amelyek képesek alkalmazkodni, és mindig biztonságos és megbízható vezetési élményt nyújtanak.

„A kihívást jelentő vezetési körülmények terén szerzett szakértelmünk és a folyamatos termékfejlesztés képezi az alapját a továbbfejlesztett nyári választék továbbfejlesztett biztonsági funkcióinak”

– mondja Tommi Alhola, a Nokian Tyres közép-európai személygépkocsi-gumiabroncsokért felelős alelnöke.

Az európai járművezetők különösen nagyra értékelik a jó nedves tapadást és a menetstabilitást, míg a sportos járművek tulajdonosai szélsőséges körülmények között is biztonságot keresnek. Az ultranagy teljesítményű Nokian Powerproof 1 gumiabroncs minőségi és könnyű vezetést tesz lehetővé. A Powerproof 1 rendkívül stabil kezelhetősége és logikus vezérlése a nagy teljesítményű járművek számára. A precizitás és az irányíthatóság fontos érzését nyújtja.

„Történelmileg a nyári szezon volt a domináns a közép-európai gumiabroncs-üzletágban. Míg a négyévszakos szegmens némi piaci részesedést szerzett, a nyári gumiabroncsok megőrizték pozíciójukat a legnagyobb szegmensként. A szegmensen belül a legszembetűnőbb változás a nagyobb keréktárcsaméretek növekvő volumene. A Nokian Tyres új nyári kínálata tükrözi ezt a változást azáltal, hogy több mint 90% -os lefedettséget kínál a piaci méretekhez.”

– teszi hozzá az Alhola.

Nokian Powerproof 1 – precíz kezelhetőség, élvezetes vezetési élmény

A Nokian Powerproof 1 kiváló példája a Nokian Tyres nyári gumiabroncsainak. A rendkívül stabil kezelhetőség és a logikus kormányzás nyugalmat biztosít a nagy sebességű vezetéshez. A sportos és vonzó Powerproof 1 könnyedén megakadályozza a vízen felúszást is.
 
A Dual Zone Safety koncepció biztosítja, hogy a Nokian Powerproof 1 érintkezési felülete időjárástól függetlenül pontos és pontos maradjon. A Dual Zone Safety koncepció két funkcionális zónából áll. A gumiabroncs külső vállán található Power Zone precíz kezelhetőséget biztosít, míg a belső nedves biztonsági zóna maximalizálja a biztonságot nedves utakon.

A gumiabroncs futófelületét nagy igénybevételt jelentő és nagyobb sebességű használatra fejlesztették ki, míg az új Power Sense keverék javítja a nedves tapadást, csökkenti a gördülési ellenállást, és kopásállóság növelésével növeli az abroncs élettartamát.

Nokian Powerproof 1 – Nyugalom a szűkebb kanyarokhoz

  • Precíz és kiszámítható nagy sebességű kezelés
  • Maximális tapadás nedves és száraz felületeken
  • Rövidebb fékút
  • Stabil vezetési élmény

A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × négy =