A Bridgestone gumiabroncs gyártó a Budaörsi Félmaraton főtámogatója

Rate this post

Augusztus 30-án 9 órakor dördül el a start pisztoly a Bridgestone Budaörs Félmaratonon, melynek idén először a japán gumiabroncsgyártó cég a főtámogatója.

Bridgestone futoverseny

Napjainkban a futás népszerűsége növekvő tendenciát mutat, amely főleg praktikusságának köszönhető: szinte semmi felszerelést nem igényel, csak egy jó futócipőt. Bárhol (városban, faluban, tengerparton, focipályán, stb.) végezhető, hiszen majdnem mindenhol találhatunk olyan területet, ahol egy kicsit átmozgathatjuk magunkat egy fél-egy órás kocogással, futással.

A cél a futás népszerűsítésén túl a környezettudatos életmódra való figyelemfelhívás. Ezért a rendezvény keretén belül a helyszínen újrahasznosítható italos palackokat is gyűjtenek, így védve a természetünket.

A Bridgestone különös figyelmet fordít a környezet védelmére. A körülöttünk keletkező hulladékok mennyiségét csökkenteni többek között tudatos vásárlással és fogyasztással tudjuk. Műanyag szatyrok vásárlása helyett rendszeresíthetünk például egy textil táskát vagy egy fonott kosarat a bevásárláshoz.

Nagymértékben hozzájárulhatunk környezetünk megóvásával újrahasznosítással.

Ha már nincs szükségünk valamire, azt adjuk tovább a családban, vagy ajánljuk fel rászorulóknak. Ha elromlik a televíziónk, akkor javíttassuk meg, ahelyett, hogy rögtön megválnánk tőle és újat vennénk.

A hulladékok hasznosítását pedig a szelektív hulladékgyűjtéssel tudjuk elősegíteni: külön a műanyagot, fémet, papírt, üveget és italos kartont. Szintén fontos, hogy a megfelelő helyen szabaduljunk meg például a már nem javítható elektromos, elektronikai berendezéseinktől vagy éppen az elhasználódott gumiabroncsainktól is.

A környezettudatos életmód szerves részét kell, hogy képezze életünknek úgy, mint maga a mozgás is. Ezért a rendezvény keretén belül a helyszínen újrahasznosítható italos palackokat gyűjtünk, így védve a természetünket. Mindenki, aki augusztus 30-án Pet palackot hoz magával és leadja az erre a célra kijelölt helyen, nyereményjátékon vesz részt. További részletek a rendezvény weboldalán olvashatók.

A Bridgestone számára fontos a teljesítmény, hiszen mi is azért dolgozunk, hogy a mindennapok során ugyanilyen kimagasló teljesítményt érjünk el: munkatársaink folyamatos kimagasló teljesítménye alapozza meg ügyfeleink elégedettségét. A félmaraton értékei, mint a tiszta verseny, az elkötelezettség, a kimagasló teljesítmény, a „mindennapi hősök”, a csapatszellem összhangban állnak a cégünk értékeivel.

A Bridgestone küldetésének magját alapítója, Shojiro Ishibashi filozófiája adja:

„A társadalom szolgálata a legmagasabb színvonalon”. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek és a társadalomnak a legjobb minőséget nyújtsuk, nem csak termékeinken, szolgáltatásainkon és technológiánkon, hanem minden tevékenységeinken keresztül is.

Néhány szó a versenyről:

Hivatalos név: Bridgestone Budaörs Félmaraton

Dátum: 2015. augusztus 30. 9:00 óra

Távok:
– félmaraton egyéniben (21km)
– félmaraton csapatban (3x7km)
– gyermek mini maraton (2 km)

Rajt/Cél: Budaörs, Hársfa u 29. (1.sz. Általános Iskola)

Bővebben: http://budaorsfutas.hu/


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − 6 =