Alcar Hybrid kerék – Formás, acélos

Rate this post

A téli gumiabroncsot acéltárcsára vagy alufelnire szerelik fel, de ezek mellett létezik egy kiváló alternatíva, az Alcar innovatív Hybrid-kereke!

Igazán mutatós a bejegyzett, azaz garantáltan egyedi forma, ráadásul nagyon masszív és ellenálló a felni szerkezete. Sokféle autótípushoz elérhető, 15 és 16 colos kivitelben gyártják, hozzávaló kerékkupakkal szállítják
Igazán mutatós a bejegyzett, azaz garantáltan egyedi forma, ráadásul nagyon masszív és ellenálló a felni szerkezete. Sokféle autótípushoz elérhető, 15 és 16 colos kivitelben gyártják, hozzávaló kerékkupakkal szállítják

Az autós utánpótláspiac vezető szereplője az osztrák székhelyű Alcar Csoport, amely a gyári előírásoknak teljes mértékben megfelelő kerékkínálattal szolgálja ki a járműipart évtizedek óta. Harminc leányvállalattal van jelen Európa 16 országában, évente 5,5 millió kereket értékesít világszerte, svájci és németországi gyártóegységeiben a legmodernebb technológiákat alkalmazza. Összesen hét márkanév tartozik a cégcsoporthoz, közülük az Alcarra érdemes most leginkább figyelni, hiszen egy különleges termékkel rukkolt elő az idei téli szezonra. A Hybrid-kerék névre keresztelt újdonság hiánypótló a maga nemében, mert egyesíti az acéltárcsák szerkezeti felépítésének előnyeit és a könnyűfém felnik divatos megjelenését, ugyanakkor nem jelent extra költséget egy hagyományos acélfelnihez képest. Első ránézésre klasszikus alufelninek tűnik, ám közelebbről megszemlélve látszik, hogy a tetszetős formaterv egy masszív és strapabíró acélszerkezetet rejt, éppen olyat, ami ideális a téli gumiabroncsokhoz, a téli felhasználáshoz. A jól ismert, magas minőségi követelményeknek megfelelő Alcar technológiával gyártják a vállalat svájci üzemében, első osztályú acélból, az autógyártók által elvárt valamennyi előírás betartásával.

A Hybrid-kerék ideális választás a magánvásárlóknak, a flottaüzemeltetőknek és a szervizeknek egyaránt. Hogy miért? Mert ára rendkívül értékarányos, hiszen a hagyományos acélfelnikével vetekszik, viszont külseje a drágább könnyűfém kerekekre hasonlít. Nincs szükség nehezen újrahasznosítható, törékeny és felesleges többletkiadást jelentő dísztárcsára, ráadásul így annak tárolásával vagy esetleges pótlásával a gumihotel szolgáltatást nyújtó szervizeknek sem lesz gondjuk. A Hybrid-kerék szerkezeti kialakításából adódóan rendkívül strapabíró, a zömében télen megjelenő kátyúk okozta ütésekkel szemben igen ellenálló. Ennél a felninél nem kell tartani a töréses sérülésektől, az úthibák okozta erőhatások következményeként legfeljebb egyszerűen orvosolható deformációval számolhat a szerviz és a felhasználó. Felületét az agresszív anyagokat jól tűrő festékkel és lakkal vonják be, egy esetleges javítás esetén ennek korrekciója nem jár nagy költséggel és hosszas munkával.

A 15 és 16 colos méretben készülő újdonság a magyar piacon előforduló legnépszerűbb német, francia, japán vagy dél-koreai autótípusok nagy részéhez elérhető az Alcar Hungaria Kft-nél. További információk: www.alcar.hu.

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

2 hozzászólás

  1. Ennek az Alcar Hybrid acél felninek mennyivel erősebb a hagyományos acélfelninek a festésétől a festése?Mert a hagyományos acél már 3 év alatt rozsdafoltosodni kezd.

    • A cikk megejelenése óta (2015. okt.) már eltelt három év, van vkinek tapasztalata?…
      Köszönettel,
      R.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük