Michelin értékelések és vélemények az abroncsokról

Rate this post

Michelin gumi értékelés

A HONLAPJÁN ELÉRHETŐ VÁSÁRLÓI VISSZAJELZÉSEKKEL KÖNNYÍTI MEG AZ ABRONCSVÁLASZTÁST A MICHELIN

Idén a Michelin új funkcióval bővítette a www.michelin.hu weboldalon a személy- és kisteherabroncsok termékismertetését. Mostantól az adott termék adatlapján megjelenik, hogy hogyan értékelik a felhasználók, mi a véleményük a termékről a következő szempontok szerint: nedves és száraz úton való tapadás és fékezés, élettartam, üzemanyag-hatékonyság, vezetési kényelem és zajszint. Az is látható, hogy az értékelő milyen járművön és milyen méretben használja a terméket.

A leendő vásárlók így minden Michelin abroncsnál megtalálhatják:

– az abroncs átfogó értékelését
– a különböző teljesítmény kritériumokra vonatkozó értékelést
– a vásárlói véleményeket

“Az Értékelések és Vélemények jól mutatják, milyen sokra tartjuk a vásárlóink visszajelzéseit. Filozófiánk szerint valljuk, hogy nem abroncsot adunk el, hanem minőséget” – mondja Remi Paupert, a Michelin közép- és dél-európai marketing igazgatója.

Michelin gumi értékelés 2

„Habár könnyebb lenne egyetlen tulajdonságot kiemelni és azt javítani, a Michelinnél a legfőbb törekvésünk, hogy a folyamatos fejlesztés eredményeképpen az abroncs minden, egymásnak látszólag ellentmondó, de a vásárlók számára egyformán fontos tulajdonsága, többek között a biztonság, élettartam, energiahatékonyság, egyszerre javuljon. Ez az, amit mi MICHELIN Total Performance-nak nevezünk!”

Ezt olvasta már?

MICHELIN City Street, az új abroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN City Street

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − 1 =