Legfrissebb hírek

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

A Pirelli Cinturato All Season SF3-at a legjobb négyévszakos gumiabroncsnak választotta két nagy szakmai magazin

A német Auto Bild Sportscars és az olasz alVolante, összehasonlítva a piac főbb négyévszakos termékeit. A Pirelli gumiabroncs volt a legbiztonságosabb száraz és nedves körülmények között is, nagyon pozitív visszajelzéseket kapott havon is.


Az Auto Bild Sportscars nedves aszfalton végzett összehasonlító tesztjén a Cinturato All Season SF3 „példamutatónak” bizonyult az aquaplaning ellenállása és kezelhetősége terén. Egyenesen és kanyarban egyaránt. Száraz körülmények között a legjobb fékezéssel, kezelhetőséggel, kormányzási reakcióval és gördülési ellenállással rendelkezett. Kiváló eredményeket értek el még havon is, ahol az Auto Bild Sportscars szerint a Pirelli gumiabronccsal „nagy sebesség mellett is mindig biztonságosan közlekedhetsz”. A német magazin így folytatja: „az új négyévszakos gumiabroncs minden időjárási körülmény között meggyőző menettulajdonságokkal rendelkezik”. Az olasz alVolante magazin kijelenti: „A Pirelli Cinturato All Season SF3 kiemelkedik. Nedves és száraz fékezésen is kiváló.”

KIVÁLÓ FÉKTELJESÍTMÉNY HARMADIK FÉL ÁLTAL IGAZOLVA

Az Auto Bild Sportscars és az alVolante tesztjei megerősítik azokat az eredményeket, amelyeket már két nemzetközi tanúsító szervezet is kiemelt. A Dekra, amely a Cinturato All Season SF3-at méltatta fékteljesítményéért adta neki . Az indulási tartományban minden méret a legmagasabb minősítést is megszerezte az európai címkén („A” osztály) nedves tapadásban. Stabilitása, akusztikai kényelme és gördülési ellenállása a nyári abroncsokhoz közeli szintje révén az év legforróbb hónapjaiban is teljesít. Míg a kemény téli körülmények között tesztelt havon való tapadás – amint azt a 3PMSF jelölés is mutatja – alkalmassá teszi a hideg évszak. Ez a sokoldalúság az adaptív futófelület-technológiának köszönhető, 3D lamellákkal, amelyek a körülményektől függően változtatják az alakjukat. Valamint olyan innovatív vegyületek bevezetésével, amelyek széles hőmérséklet-tartományban hatékonyak.

A már 16 és 20 hüvelyk közötti méretben elérhető Cinturato All Season SF3 a Cinturato P7 és a Cinturato Winter 2 mellé egy olyan termékcsaládot alkot, amely a kompakt vagy közepes autók vezetőinek különböző igényeit elégíti ki. A Pirelli Elect technológia, amelyet az elektromos járművek és a konnektorról tölthető hibridek jellemzőinek javítására terveztek. A Cinturato termékek különböző méreteiben érhető el.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental ContiAttack SM 2Continental

Az új ContiAttack SM 2: Erős futásteljesítmény és teljesítmény közúti és versenypályán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =