A Hankook Tire szilárd pénzügyi eredményt jelentett 2015 harmadik negyedévére

Rate this post

A Hankook Tire az 1,328 miliárd euró (1725 milliárd KRW) árbevétellel és 186,1 millió euró (241,7 milliárd KRW) üzemi eredményt meggyőző eredményt ért el 2015 harmadik negyedévében.

Hankook GumiPiac Magazin14

A vállalat 1,328 milliárd euró (1725 milliárd KRW) konszolidált negyedéves árbevételt és 186,1 millió euró (241,7 milliárd KRW) üzemi eredményt jelentett.

Az előző negyedévhez viszonyítva a  Hankook Tire jelentős, 6,5%-os árbevétel növekedést és 20,2%-os  üzemi eredmény növekedést könyvelhetett el, a világszintű autóipari kereslet csökkenése ellenére.

A Hankook Tire teljesítménye a harmadik negyedévben biztató eredményeket hozott. Különösen az észak-amerikai SUV és kisteherautó abroncs (LTR) piacon növekedett az értékesítés. A Hankook Tire az év során tovább bövítette eredeti gyári felszerelés üzletágát is az európai autógyártókkal. Ezen felül jelentős növekedést ért el a régió téli gumiabroncs piacán, ami pozitív hatással volt a vállalat általános pénzügyi eredményeire. Az ultra nagy teljesítményű (UHP) piaci szegmens a vállalat teljes árbevételének körülbelül 40%-át adta, és világszintű konszolidált üzemi nyereség növekedéséhez is jelentős mértékben hozzájárult.

Az észak-amerikai és európai gazdasági fellendülésnek köszönhetően a Hankook Tire még erősebben összpontosíthatott értékesítése bővítésére az UHP gumiabroncs szegmensben. Emellett a vállalat gumiabroncs-gyártóként is tovább erősödik világszintű termékválasztéka folyamatos bővítésével, optimalizált világszintű hálózattal, hogy a világ minden táján képes legyen kielégíteni a speciális igényeket is.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 4 =