A Hankook új vezetőt nevezett ki Észak- és Közép-Európa valamint a FÁK országok területére

4/5 - (1 vote)

Inho Choi hankook gumi 2 660

A Hankook Tire Észak- és Közép-Európa valamint a FÁK országok vezetőjévé nevezte ki Inho Choi-t, aki a lengyelországi, varsói képviseletéről fogja irányítani a régiót. A Hankook Tire Mexico igazgatójaként szerzett értékesítés és marketingtapasztalatait itt kamatoztathatja majd tovább.

A Hankook, Inho Choi-t nevezte ki az észak- és közép-európai régió, valamint a FÁK országok területének vezetőjévévé. Az új igazgató a gyár lengyelországi képviseletén, Varsóban végzi majd munkáját. A gumiabroncsiparban, az értékesítés és marketing területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatával Inho Choi a vállalat sikeres észak- és közép-európai terjeszkedését segíti tovább, míg elődje, Chang-Won Park, aki 2013-2016 között irányította a régiót, a globális első gyári felszerelés üzletágért felel majd.

Inho Choi karrierje 1995-ben indult a koreai globális központjából, ahol az export értékesítési csoportnál dolgozott. Ezután több igazgatói pozíciót is betöltött a kínai, illetve a törökországi értékesítési csoportoknál, végül a mexikói képviselet ügyvezető igazgatójaként működött, mielőtt elvállalta új pozícióját az észak- és közép-európai régióban.

Ezt olvasta már?

A koreai központú Hankook 365 napos kiterjesztett garanciát vállal új teherabroncsaira, ezzel segítve a fuvarozókat

Egyéves kiterjesztett garanciával segíti a Hankook a fuvarozókat

A koreai központú Hankook gumiabroncsgyártó 365 napos kiterjesztett garanciát vállal új teherabroncsaira, ezzel segítve a fuvarozókat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

16 + 10 =