CUB Sensor Aid+ abroncsnyomás diagnosztikai rendszer akció az Abroncs Kereskedőháztól

Rate this post

Nagykereskedelmi partnerei számára indított egyedülálló akciója keretében a neves CUB gyár teljes abroncsnyomás-felügyelő rendszerét, a CUB Sensor Aid+-t, valamint a magyar gépjárműpark abroncsainak 97 százalékába integrálható CUB szenzorokat kínálja rendkívül kedvező áron az Abroncs Kereskedőház. A cég növekvő keresletre számít a termék piacán.

AKH uni sensor

Az Európai Parlament előírása szerint a 2014. november elseje után forgalomba hozott gépjárműveket járműbe épített gumiabroncsnyomás figyelő rendszerrel kell ellátni. Ez a berendezés automatikusan és közvetlenül méri a nyomásvesztést. Probléma esetén figyelmeztető jelzést küld a jármű kijelzőjére, amennyiben az üzemi nyomás 10 percen belül 20 százalékkal, vagy 1,5 bar-ra csökken valamelyik abroncsban.

Az abroncsnyomás felügyelő rendszerrel ellátott gépkocsik száma Magyarországon is növekszik. 2014 előtt mindösszesen húszezer gépjárműben használták ilyen szenzorokat, napjainkra ez meghaladja a 80 ezret.

A TMPS fontos eszköz. Az egyenletes nyomás alatt lévő abroncsokkal és azok monitorozásával a cél az utazásbiztonság növelése, a balesetek csökkentése. Emellett az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid kibocsájtás is mérséklődik. A gumiabroncsok nyomásvesztésével csökken a stabilitás és irányíthatóság, emellett növekszik a gördülései ellenállás, a fékút. A túlmelegedés is reális veszélyt jelent, s és nem utolsósorban az abroncsok kopása sem lesz egyenletes, ezáltal élettartamuk jelentősen rövidül. Ebből is látható, hogy a szenzorok megvásárlása a végfelhasználók számára milyen előnyökkel jár.

AKH uni sensor 2

Az Abroncs Kereskedőház új – nagykereskedelmi partnereinek indított – akciója keretében a tajvani, többszörös innovációs díjakkal kitüntetett CUB gyár elektronikus eszközeit ajánlja. A magyar piacon elérhető egyik legkedvezőbb áru CUB szenzor kompatibilis az Európában forgalomba lévő autók 97 százalékához. A berendezés CUB Sensor Aid+ a diagnosztikai eszközzel újraprogramozható, így akár más-más típusokba is könnyen átszerelhető. A hosszú élettartamú berendezéssel elérhető a gépjármű gyári garanciájának a megtartása.

Az Abroncs Kereskedőház akciója keretében a 200 ezer forintos CUB Sensor Aid+ diagnosztikai készüléket ingyen biztosítja mindazon partnerei számára, akik kedvezményes TMPS oktatáson vesznek részt, ahol e készülék használatára tanítják meg a részvevőket. A csomag tartalmaz ezen kívül kedvezményes TPMS kiegészítőket – szenzorokat, OBDII csatlakozókat, szerelőkészletet. A vállalat partnerei számára 24 órán belül biztosítja a kiszállítást.

akh_logo 300


Hegedűs Béla

Tel: +36 30 555 3436
Fax: +36 1 371 3321
Email: bela.hegedus@akh.hu
Web: www.b3b.akh.hu


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét − 4 =