A Bridgestone felvásárolja a Speedy vállalatot

Rate this post

A Bridgestone EMEA (európai, közel-keleti és afrikai régió) bejelentette, hogy felvásárolta a francia Speedy piacvezető autószerviz hálózatot.

Bridgestone gumi Speedy

A Franciaországban jelentős abroncsértékesítő hálózattal rendelkező cég akvizíciója a versenyszabályozási hatóságok engedélyét követően zárul majd le.

A Speedy felvásárlása lehetőséget biztosít, hogy erősebb kapcsolatot építhessen ki az egyik legfontosabb piacának számító francia fogyasztókkal. Valamint más olyan európai piacokon is növelje jelenlétét, ahol a Speedy piaci jelenléttel rendelkezik.

A felvásárlás jóváhagyását követően a Bridgestone franciaországi szerviz- és üzlethálózata több mint 800 eladói pontra bővül. Ez jelentős mértékben hozzájárul majd a vállalat növekedési stratégiájában meghatározott célkitűzések eléréséhez.

„Örömmel fogadjuk az akvizíció bejelentését. Úgy gondoljuk, hogy a Speedy kiválóan illeszkedik a stratégiai elképzeléseinkbe, mivel kimagasló ügyfélhálózattal és kiterjedt piaci jelenléttel rendelkezik, valamint kimagasló szolgáltatásokat biztosít a vásárlói számára. A Speedy egy ismert és elismert márka, amelyet innovatív megoldások jellemeznek. Ezúton is szeretném üdvözölni a Speedy franchise partnereinket. Szakértő munkájuk is jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a Speedy egy kimagasló szolgáltatási értéket biztosító vállalattá vált. Az elmúlt években a vállalat figyelemreméltó fejlődésen ment keresztül. Azt szeretnénk, ha Jacques Le Foll vezérigazgató úr és csapata tovább folytatná a stratégiai tervük hatékony megvalósítását”

– mondta Eduardo Minardi, a Bridgestone EMEA elnök-vezérigazgatója.

Üzlethálózata kiterjesztésével a Bridgestone további értékes információkat gyűjthet majd a végfelhasználóiról. Ez létfontosságú, hogy a világ első számú gumitermék és gumiabroncs vállalata megőrizhesse vezető pozícióját.

„Az abroncsgyártó iparág piacvezető vállalatával való együttműködés kiváló lehetőséget biztosít mind a vállalatunk, mind pedig beszállítóink. Franchise partnereink és vásárlóink számára. A Bridgestone-nal való társulásnak köszönhetően hosszú távon biztosítjuk a Speedy fejlődését. A megállapodással mindkét vállalat nyert, így mi is nagy várakozással tekintünk a Speedy jövőbeli fejlődése és növekedése elé”

– nyilatkozta Jacques Le Foll, a Speedy ügyvezető igazgatója.

A Speedy termék- és szolgáltatáspalettájának kulcsfontosságú elemeit képezik az értékesített gumiabroncsok. A Bridgestone szakértelme és tapasztalata döntő fontosságú lesz a Speedy fejlődése szempontjából.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × kettő =