A Hankook új vállalati webhelyet indított Európában

Rate this post

A Hankook januárban indította el megújult webhelyét 12 európai országban. A weboldalt tartalmilag és formailag is frissítették, így a látogatók egy felhasználóbarát, korszerű rendszerben kereshetnek rá kereskedőkre és termékekre.

Hankook_gumi_web

A Hankook elindította megújult vállalati webhelyét 12 európai országban (Cseh Köztársaság, Franciaország, Németország, Magyarország, Olaszország, Hollandia, Lengyelország, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Törökország és az Egyesült Királyság).

Ennek célja az első kézből származó információk iránt igény kielégítése. Számos gyakorlati lehetőség egyszerűsíti a böngészést. A weboldal a javított keresőfunkcióval gyors és egyszerű hozzáférést biztosít különféle információk széles skálájához. A megújított változat Németországban már működik egy ideje, a többi országban az idén januárban indult el.

Az internet főszerepet játszik a fogyasztók keresési és döntéshozatali tevékenységében, mielőtt új garnitúra gumiabroncsot vásárolnának.

„Új webhelyünkkel a lehető legkönnyebben elérhetővé válik a szükséges információ. Így segítjük ügyfeleinket az igényeiknek leginkább megfelelő termékek megtalálásában. További információt nyújtunk az abroncsokkal kapcsolatban, pl. a felszerelésükre, tárolásukra és karbantartásukra vonatkozóan”

– mondta Gang Seung Lee, a Hankook Tire Europe marketing és értékesítési igazgatója.

A felhasználók automatikusan az új webhely helyi változatára érkeznek, amikor az oldalra kattintanak. A látogatókat felhasználóbarát megjelenés és praktikus lehetőségek várják. Többek között egy frissített szervizkereső eszköz, amely irányítószám vagy város szerint mutatja meg az autósoknak a legközelebbi Hankook kiskereskedőt. Az érdeklődők könnyedén találhatnak számos terméket a járművükhöz a kívánt gumiabroncs-méret vagy gépjármű-típus beírásával, miközben útbaigazítást kapnak a legközelebbi Hankook Masters műhelyekhez és üzletekhez. Itt prémium szolgáltatásban részesülnek minden gumiabronccsal kapcsolatos probléma esetén.

A gumiabroncsok gondozásával, karbantartásával kapcsolatos gyakorlati útmutatók, vezetési tippek és a Hankook márkával kapcsolatos információk is találhatóak a weboldalon. Ezen kívül érdekes hírek és információk is elérhetőek a vállalat motorsport és futball szponzori tevékenységéről. A rendkívül elismert globális együttműködési és partneri kapcsolatairól, valamint díjnyertes dizájn tevékenységéről és jövőbemutató technológiájáról.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

MICHELIN City Street, az új abroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN City Street

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy + tizenkettő =