A Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Rate this post

A népszerű Eagle termékcsalád legújabb tagja: a Goodyear prémium ajánlata az egyre növekvő UHP piacon

Eagle F1 Asymmetric 3: optimal vehicle control on wet and dry roads

• Prémium kategóriás eredeti gyártóknál alapfelszereltség
• 3 versenytárs átlagos eredményével összehasonlítva 2,6 méterrel rövidebb fékút nedves úton, jobb kontrollálhatóság
• 3 versenytárs átlagos teljesítményéhez képest 31%-kal jobb kopásteljesítmény és 11.500 km extra futásteljesítmény

A Goodyear bemutatja legújabb nyári gumiabroncsát, az Eagle F1 Asymmetric 3-at. Az ultra nagy teljesítményű (UHP) gumiabroncs 31%-kal jobb kopásállóságot és rövidebb féktávolságot biztosít száraz és nedves úton, ezzel segítve a járművezetőket, hogy náluk maradjon az irányítás és élvezhessék az utazást. Az Eagle termékcsalád a Goodyear prémium kínálata azok számára, akik a kiemelkedő fékteljesítményt, érzékeny kezelhetőséget és irányíthatóságot keresik száraz és nedves úton egyaránt: ennek bizonyítékai az abroncscsalád használatával elért győzelmek és a számos neves gyártó által gyári felszerelésként történő alkalmazás (beleértve az új Jaguár XF-et).

Az ultra nagyteljesítményű (UHP) szegmens egyértelműen növekvő piac , az értékesítés 2015-től 2020-ig várhatóan több mint kilenc millió darabbal. Az összetett éves növekedési ráta több mint 3%-kal nő. Ezt a növekedést elsősorban az okozza, hogy a közép- és felső kategóriás, valamint a nagyméretű és luxus gépkocsi állományt egyre gyakrabban látják el UHP gumiabroncsokkal.

Az új Eagle F1 Asymmetric rengeteg új technológiát tartalmaz . Az Active Braking Technology fékezéskor növeli az érintkező felületet és a tapadást. Így csökken a fékút. Továbbá az új Grip Booster tapadásjavító keverék és ragasztógyanta egyaránt kiváló tapadást biztosít a rövidebb fékút és jobb kezelhetőség érdekében. Az új, megerősített szerkezeti technológia erősebb, mégis könnyű szerkezetet eredményez, javítva a kezelhetőséget, a kanyarodási teljesítményt, a futófelület kopásállóságát és az üzemanyag-hatékonyságot.

Az Eagle F1 Asymmetric 3-at a DEKRA független szervezet tesztelte, melynek eredménye a futófelület kopásállóságában kiváló teljesítményt mutatott a piac más prémium gumiabroncsaihoz hasonlítva. Valójában a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 a három vezető versenytárs átlagához viszonyítva 11 500 extra kilométert futott (ez 31% -kal jobb kopásállóság).

Ezt olvasta már?

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre. Mi sem bizonyítja ezt jobban minthogy az Auto Bild Sportscars nyári pályanapi abroncstesztjén a mezőny élén, összesített győzelemmel zárt.

A Bridgestone Potenza Race első helyen az Auto Bild Sportscars pályatesztjén

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük