A Goodyear a kamionversenyek elkötelezett támogatója

Rate this post

Jean Todt az FIA elnöke és Davide Califano a Goodyear gumi EMEA haszongépjármű-abroncsok ágazatának marketingaktivációs igazgatója 660

A Goodyear és a Nemzetközi Autómobil Szövetség (Federation Internationale de l’Automobile, FIA) aláírta azt a szerződést, melynek értelmében az abroncsgyártó FIA ETRC kamion EB (FIA European Truck Racing Championship) kizárólagos abroncsbeszállítója. A szerződést Jean Todt, az FIA elnöke és Davide Califano, a Goodyear EMEA haszongépjármű-abroncsok ágazatának marketing aktivációs igazgatója írta alá Párizsban, az FIA kamion EB hivatalos nyitóünnepségén.
A szerződésben foglaltak szerint a Goodyear a versenysorozat új támogatójának, az újonnan megalakult ETRA Promotion GmbH (ETRA) vállalatnak a partnere lesz. A következő három évben a versenyeken induló összes kamiont Goodyear versenyabroncsokkal szerelik fel, melyeket kifejezetten sportcélokra fejlesztettek ki. Az abroncsokat az FIA kamion EB minden versenyére a Truck Race Organisation (TRO) szállítja, és a TRO biztosítja a terméktámogatást is.

„Nagyon örülünk, hogy ránk esett az FIA választása, és mi gyárthatjuk, szállíthatjuk és támogathatjuk az FIA kamion EB versenyabroncsait. A kamionok számára készülő versenyabroncsok forgalmazását 2004-ben kezdtük, és az azóta eltelt időben folyamatosan fejlesztettük termékeinket, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak a versenypályán tapasztalható extrém körülmények között is” – nyilatkozta Davide Califano. „A kamionsportban való közreműködés további előnye, hogy a versenyek kiváló terepet biztosítanak új technológiáink kipróbálására, ennek haszna pedig végső soron normál termékeinknél, illetve maguknál a vevőknél jelenik majd meg.”

A Goodyear az FIA kamion EB hivatalos gumi abroncsbeszállítója 660

Ezt olvasta már?

Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Idén is telitalálat az egészség! Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.