A Goodyear a kamionversenyek elkötelezett támogatója

Rate this post

A Goodyear és a Nemzetközi Autómobil Szövetség aláírta azt a szerződést, melynek értelmében az abroncsgyártó FIA ETRC kamion EB kizárólagos abroncsbeszállítója.

Jean Todt az FIA elnöke és Davide Califano a Goodyear gumi EMEA haszongépjármű-abroncsok ágazatának marketingaktivációs igazgatója 660

A szerződést Jean Todt, az FIA elnöke és Davide Califano, a Goodyear EMEA haszongépjármű-abroncsok ágazatának marketing aktivációs igazgatója írta alá Párizsban, az FIA kamion EB hivatalos nyitóünnepségén.


A szerződésben foglaltak szerint a Goodyear a versenysorozat új támogatójának, az újonnan megalakult ETRA Promotion GmbH (ETRA) vállalatnak a partnere lesz. A következő három évben a versenyeken induló összes kamiont Goodyear versenyabroncsokkal szerelik fel, melyeket kifejezetten sportcélokra fejlesztettek ki. Az abroncsokat az FIA kamion EB minden versenyére a Truck Race Organisation (TRO) szállítja, és a TRO biztosítja a terméktámogatást is.

„Nagyon örülünk, hogy ránk esett az FIA választása, és mi gyárthatjuk, szállíthatjuk és támogathatjuk az FIA kamion EB versenyabroncsait. A kamionok számára készülő versenyabroncsok forgalmazását 2004-ben kezdtük, és az azóta eltelt időben folyamatosan fejlesztettük termékeinket, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak a versenypályán tapasztalható extrém körülmények között is”

– nyilatkozta Davide Califano.

„A kamionsportban való közreműködés további előnye, hogy a versenyek kiváló terepet biztosítanak új technológiáink kipróbálására, ennek haszna pedig végső soron normál termékeinknél, illetve maguknál a vevőknél jelenik majd meg.”

A Goodyear az FIA kamion EB hivatalos gumi abroncsbeszállítója 660

A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − 11 =