Bejelentésre készül a Vredestein

Rate this post

vredestein-gumi-traxion85_2-165A holland abroncsgyártó vállalat, az Apollo Vredestein a közelgő EIMA szakkiállításon Bolognában mutatja be a Vredestein Traxion85 abroncscsalád kilenc új méretű abroncsát. A nemzetközi mezőgazdasági és kertészeti munkagép-kiállítás november 9-től 13-ig tart. Ez ideális platform egy olyan vezető abroncsgyártó vállalatnak, mint az Apollo Vredestein arra, hogy bemutassa folyamatos innovációra való törekvését a gazdálkodóknak.

A Traxion termékcsaládok koncepciójának megfelelő jellegzetes, hajlított bordák révén a Traxion85 a tapadást és a kényelmet hosszú élettartammal ötvözi. Mindegyik méret sebességjele A8/B (50 km/h). A Traxion85 termékcsalád hét, 30 és 50 hüvelyk közötti mérettel, illetve két standard mérettel bővül. Ezzel teljessé válik a termékcsalád, kielégítve az egyre nagyobb igényt ezekre a népszerű, univerzális szegmensbe tartozó Vredestein abroncsokra.

Az új hátsó méretek, a 480/80 R 42, a 480/80 R 46, az 520/85 R 46 és a 480/80 R 50 rendkívül népszerűek Észak-Amerikában és Ausztráliában, ahol sorközművelő, illetve univerzális traktorabroncsként is használják őket. Ezeket a méreteket gyakran iker- vagy akár tripla abroncsként szerelik fel a hozzájuk tartozó első abroncsokkal a sok lóerős traktorokra. Az új méretek kielégítik a növekvő európai igényt is, például a nagy permetezőgépekhez tartozó szélesebb abroncsokra, amelyeket a csökkentett talajtaposásos gazdálkodásban használnak. Népszerűbbek, mint a keskeny sorközművelő abroncsok, köszönhetően nagy futófelületüknek, amelyet a nagyobb szélesség és a nagyobb átmérő eredményez.

Az új méretek bemutatása azt is jelenti, hogy a Vredestein világszinten kínálja majd a 80/85 sorozatú abroncsok teljes választékát.

Ezt olvasta már?

Teljesítmény és esztétika egy abroncsban: rangos formatervezési díjakat nyert a Continental SportContact 7

Teljesítmény és esztétika egy abroncsban: Continental SportContact 7

Teljesítmény és esztétika egy abroncsban: rangos formatervezési díjakat nyert a Continental SportContact 7

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

4 × négy =