Bejelentésre készül a Vredestein

Rate this post

vredestein-gumi-traxion85_2-165A holland abroncsgyártó vállalat, az Apollo Vredestein a közelgő EIMA szakkiállításon Bolognában mutatja be a Vredestein Traxion85 abroncscsalád kilenc új méretű abroncsát. A nemzetközi mezőgazdasági és kertészeti munkagép-kiállítás november 9-től 13-ig tart. Ez ideális platform egy olyan vezető abroncsgyártó vállalatnak, mint az Apollo Vredestein arra, hogy bemutassa folyamatos innovációra való törekvését a gazdálkodóknak.

A Traxion termékcsaládok koncepciójának megfelelő jellegzetes, hajlított bordák révén a Traxion85 a tapadást és a kényelmet hosszú élettartammal ötvözi. Mindegyik méret sebességjele A8/B (50 km/h). A Traxion85 termékcsalád hét, 30 és 50 hüvelyk közötti mérettel, illetve két standard mérettel bővül. Ezzel teljessé válik a termékcsalád, kielégítve az egyre nagyobb igényt ezekre a népszerű, univerzális szegmensbe tartozó Vredestein abroncsokra.

Az új hátsó méretek, a 480/80 R 42, a 480/80 R 46, az 520/85 R 46 és a 480/80 R 50 rendkívül népszerűek Észak-Amerikában és Ausztráliában, ahol sorközművelő, illetve univerzális traktorabroncsként is használják őket. Ezeket a méreteket gyakran iker- vagy akár tripla abroncsként szerelik fel a hozzájuk tartozó első abroncsokkal a sok lóerős traktorokra. Az új méretek kielégítik a növekvő európai igényt is, például a nagy permetezőgépekhez tartozó szélesebb abroncsokra, amelyeket a csökkentett talajtaposásos gazdálkodásban használnak. Népszerűbbek, mint a keskeny sorközművelő abroncsok, köszönhetően nagy futófelületüknek, amelyet a nagyobb szélesség és a nagyobb átmérő eredményez.

Az új méretek bemutatása azt is jelenti, hogy a Vredestein világszinten kínálja majd a 80/85 sorozatú abroncsok teljes választékát.

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük