Új ruhát kaptak Az Apollo Vredestein Kft. autói!

Rate this post

vredestein-gumi-arculat-volvo-2-660

A Vredestein abroncsok esetében a beltartalom mellett a külső megjelenés is mindig fontos szerepet kapott.

A Sportrac széria megjelenése óta szebbnél szebb abroncsok bizonyítják ezt. Az együttműködés az olasz Giugiaro irodával olyan különösen tetszetős abroncsokat hozott a piacra, mint a Sportrac, Sportrac3 és 5, azUltrac Sessanta és Vorti vagy a téli Wintrac Xtreme S.

Az Apollo Vredestein mindig is nagy jelentőséget tulajdonított annak, hogy a gumiabroncsokon túl más helyeken is megjelenítse az előbb említett figyelemfelkeltő, elegáns, egyedi arculatot.

Vredestein romai gumi

Ezt többek mellett jól láthatón valósult meg például az első budapesti “Flagship” műhely külső-belsőkialakításában, vagy a nemrégiben megindult Courtesy Car program Audik külső megjelenésében.

Meg kell még említenünk az AV Club partnerek autóinak arculat erősítését is, mely több év óta nagyon kedvelt lehetőség arra, hogy ezzel partnereink igen feltűnő, tetszetős reklámeszközhöz jussanak.

vredestein-gumi-arculat-vajda-660

A tavaly indult “ROCKTHEROAD” kampány, a Vredestein UHP kategóriájú abroncsai, és az egyre népszerűbb mezőgazdasági abroncsai is szerepet kaptak az Apollo Vredestein Kft. autóinak új arculatában.

Reményeink szerint a feltűnő és különleges megjelenésű autók, állandó mozgásuk révén az ország egész területén ráirányítják majd a figyelmet az Apollo és Vredestein abroncsok egyedi megkülönböztető mintázatára!

vredestein-gumi-arculat-w-660

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük