A Time Magazin az év egyik legjobb találmányának választotta a Goodyear Eagle-360 abroncskoncepciót

Rate this post

A Time magazin technológia rovatának szerkesztői minden évben listát készítenek az év „legjobb találmányairól. Ezek azok a találmányok, melyek jobbá, intelligensebbé és —egyes esetekben—egy kicsit szórakoztatóbbá teszik a világot.” Az idei lista 25 találmányt tartalmaz. Köztük – a Goodyear Eagle-360 koncepció abroncsa.

„Az önvezető járművek vezetőitől elvárt interakció és beavatkozások fokozatos csökkentésével a jövőben az abroncsoknak a mostaninál is fontosabb szerepük lesz az úttal való elsődleges kapcsolatként” – mondta Joe Zekoski, a Goodyear műszaki igazgatója. „A Goodyear abroncskoncepciói kettős szerepet hivatottak betölteni a jövőben, mind a hagyományos gondolkodásmód határait feszegető kreatív platformként, mind a következő generációs technológiák kísérleti terepeként.”

A Time Magazin az év egyik legjobb találmányának választotta a Goodyear Eagle-360 abroncskoncepciót

A Goodyear Eagle-360 egy gömb alakú abroncskoncepció, mely a biztonság fokozása érdekében maximális manőverezhetőséget, kapcsolatot és bionikus megoldásokat biztosítana az önvezető járművek számára.

Ezt olvasta már?

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre. Mi sem bizonyítja ezt jobban minthogy az Auto Bild Sportscars nyári pályanapi abroncstesztjén a mezőny élén, összesített győzelemmel zárt.

A Bridgestone Potenza Race első helyen az Auto Bild Sportscars pályatesztjén

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük