A MARSO Kft. a Bridgestone Magyarország Kft. és az Auchan

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A MARSO Kft. a Bridgestone Magyarország Kft.-vel és az Auchan Magyarország Kft.-vel karöltve szervezte meg azt a sikeres vásárlás ösztönző nyereményjátékot, amelynek lezáró momentumaként egy személygépjárművet adtak át 2017. január 31-én.

A Három vállalat összefogásának nyertese egy autóval lett gazdagabb
A Három vállalat összefogásának nyertese egy autóval lett gazdagabb

A több mint 25 éves múltra visszatekintő magyar vállalat, a MARSO Kft. volt a kezdeményezője és szervezője annak a közös projektnek, amelynek eredményeképpen két világszerte ismert nagyvállalattal – az AUCHAN és a Bridgestone – közösen hirdetett meg promóciót.

A 2016.03.16-12.31. között, országosan 19 AUCHAN áruházban, a legalább négy darab Firestone gumiabroncsot vásárlók egy gyors online regisztrációt követően vehettek részt a játékban. A több száz érvényes regisztráló közül 2017. január 11-én a MARSO Kft. nyíregyházi székhelyén, közjegyző jelenlétében nyilvánosan, gépi sorsolással lezajló nyereménysorsoláson került ki a nyertes.

A nyereményjáték fődíja egy Toyota Aygo 1.0 Hatchback személygépjármű, amelynek nyertese a vámospércsi Malmos Gábor lett. Az autó szerencsés helyre került, hiszen a két gyermekes családapának jelenleg van egy 15 éves autója, azonban így könnyebben és biztonságosabban tudnak közlekedni a családtagok is.

A nyeremény átadására január utolsó napján került sor az Auchan üzletlánc budaörsi áruházában, amelyet követően a szerencsés nyertes hazáig gurulhatott a nyereményautójával

Marso nyeremény auto 2

Márkus Tibor, a MARSO Kft. kereskedelmi igazgató-helyettese elmondta, az Auchan és a MARSO közös együttműködése már 2014-ben megkezdődött. A MARSO minden értékesítési csatornán arra törekszik, hogy a vásárlók számára ne csak terméket, de valamilyen hozzáadott értéket is nyújtani tudjon. Ezért is, az AUCHAN Magyarország Kft.-vel közösen találták ki 2016-ban ezt a promóciót. Ennek ideje alatt 4 Auchan áruházban 5 alkalommal állították ki az autót.

„Rövid féktáv, gyors kormányreakciók, kanyarstabilitás és kiváló vízelvezetés jellemzi azokat a Firestone gumiabroncsokat, amelyeket a nyertes is választott”

– emelte ki Hunyadi Szabolcs, a Bridgestone Magyarország Kft. személyabroncs üzletág értékesítési vezetője. A már 117 éves múltra visszatekintő gumiabroncs márka a magas minőséget képviseli.

„Az Auchan számára mindig nagy öröm olyan együttműködésekben részt venni, amelyekkel kiváló minőségű termékekhez juthatnak vásárlóink elérhető áron. A promócióban eladott 11 ezer gumiabronccsal ráadásul sok család biztonságos közlekedéséhez járulhattunk hozzá a téli szezonban”

összegezte az akció jelentőségét Pápai Ferenc, az Auchan Magyarország Kft. beszerzési vezetője.

A három vállalat azonban nemcsak arról gondoskodott, hogy a nyertes egyből elvihesse nyereményautóját, hanem saját tevékenységi körükben adódó további ajándékokkal is kedveskedett.

Az országosan 26 saját vagy franchise formában működő gumiabroncs- és autószerviz hálózattal rendelkező MARSO Kft. saját, a nyerteshez legközelebbi MARSOPONT-jában elvégezteti a szükséges eredetvizsgát. A nyeremény átvételével kapcsolatos valamennyi költséget átvállalta.

A Bridgestone Magyarország Kft. a nyereményautóra új téli Firestone gumiabroncsokat biztosított. Az AUCHAN Magyarország Kft. a gondtalan hazajutáshoz járult hozzá egy tele tank üzemanyaggal. Valamint egy húszezer forintos vásárlási utalvánnyal okozott meglepetést.

 


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 3 =