A MARSO Kft. a Bridgestone Magyarország Kft. és az Auchan

Rate this post

A MARSO Kft. a Bridgestone Magyarország Kft.-vel és az Auchan Magyarország Kft.-vel karöltve szervezte meg azt a sikeres vásárlás ösztönző nyereményjátékot, amelynek lezáró momentumaként egy személygépjárművet adtak át 2017. január 31-én.

A Három vállalat összefogásának nyertese egy autóval lett gazdagabb
A Három vállalat összefogásának nyertese egy autóval lett gazdagabb

A több mint 25 éves múltra visszatekintő magyar vállalat, a MARSO Kft. volt a kezdeményezője és szervezője annak a közös projektnek, amelynek eredményeképpen két világszerte ismert nagyvállalattal – az AUCHAN és a Bridgestone – közösen hirdetett meg promóciót.

A 2016.03.16-12.31. között, országosan 19 AUCHAN áruházban, a legalább négy darab Firestone gumiabroncsot vásárlók egy gyors online regisztrációt követően vehettek részt a játékban. A több száz érvényes regisztráló közül 2017. január 11-én a MARSO Kft. nyíregyházi székhelyén, közjegyző jelenlétében nyilvánosan, gépi sorsolással lezajló nyereménysorsoláson került ki a nyertes.

A nyereményjáték fődíja egy Toyota Aygo 1.0 Hatchback személygépjármű, amelynek nyertese a vámospércsi Malmos Gábor lett. Az autó szerencsés helyre került, hiszen a két gyermekes családapának jelenleg van egy 15 éves autója, azonban így könnyebben és biztonságosabban tudnak közlekedni a családtagok is.

A nyeremény átadására január utolsó napján került sor az Auchan üzletlánc budaörsi áruházában, amelyet követően a szerencsés nyertes hazáig gurulhatott a nyereményautójával.

Marso nyeremény auto 2

Márkus Tibor, a MARSO Kft. kereskedelmi igazgató-helyettese elmondta, az Auchan és a MARSO közös együttműködése már 2014-ben megkezdődött. A MARSO minden értékesítési csatornán arra törekszik, hogy a vásárlók számára ne csak terméket, de valamilyen hozzáadott értéket is nyújtani tudjon. Ezért is, az AUCHAN Magyarország Kft.-vel közösen találták ki 2016-ban ezt a promóciót, amelynek ideje alatt 4 Auchan áruházban 5 alkalommal állították ki az autót.

„Rövid féktáv, gyors kormányreakciók, kanyarstabilitás és kiváló vízelvezetés jellemzi azokat a Firestone gumiabroncsokat, amelyeket a nyertes is választott” – emelte ki Hunyadi Szabolcs, a Bridgestone Magyarország Kft. személyabroncs üzletág értékesítési vezetője. A már 117 éves múltra visszatekintő gumiabroncs márka a magas minőséget képviseli.

„Az Auchan számára mindig nagy öröm olyan együttműködésekben részt venni, amelyekkel kiváló minőségű termékekhez juthatnak vásárlóink elérhető áron. A promócióban eladott 11 ezer gumiabronccsal ráadásul sok család biztonságos közlekedéséhez járulhattunk hozzá a téli szezonban” összegezte az akció jelentőségét Pápai Ferenc, az Auchan Magyarország Kft. beszerzési vezetője.

A három vállalat azonban nemcsak arról gondoskodott, hogy a nyertes egyből elvihesse nyereményautóját, hanem saját tevékenységi körükben adódó további ajándékokkal is kedveskedett.

Az országosan 26 saját vagy franchise formában működő gumiabroncs- és autószerviz hálózattal rendelkező MARSO Kft. saját, a nyerteshez legközelebbi MARSOPONT-jában elvégezteti a szükséges eredetvizsgát és a nyeremény átvételével kapcsolatos valamennyi költséget átvállalta.

A Bridgestone Magyarország Kft. a nyereményautóra új téli Firestone gumiabroncsokat biztosított, míg az AUCHAN Magyarország Kft. a gondtalan hazajutáshoz járult hozzá egy tele tank üzemanyaggal, valamint egy húszezer forintos vásárlási utalvánnyal okozott meglepetést.

 

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük