Hankook abroncsok gyári felszerelésként a Citroen C3 Aircrosshoz

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Citroen új kompakt SUV modelljéből sok már Hankook abroncsokon gurul le a spanyolországi, zaragozai gyártósorrol 2017novembere óta.

 

A Citroën új kompakt SUV modelljéből sok már Hankook abroncsokon gurul le a spanyolországi, zaragozai gyártósorrol 2017novembere óta.

A 2017-ben Genfben bemutatott C-Aircross tanulmányon alapuló SUV járművet mérettől és az ügyfél igényétől függően gyárilag prémium komfort Ventus Prime³ nyári, vagy Kinergy 4S négy évszakos abroncsokkal szerelik fel.

Az SUV piac folyamatosan növekvő értékesítési adatainak idején a Citroën elindította a piacon a C3 Aircrossot. Egy kompakt SUV változatot, amely otthonosan érzi magát mind a városban, mind a könnyű terepen. A francia gyártó ennek szellemében az első gyári felszereléshez többek között a Hankook nyári és négy évszakos abroncsai mellett tette le a voksát. A Hankook Kinergy 4S (négy évszakos) választható 195/60 R16 89H, 205/60 R16 92H és 215/50 R17 91H méretekben. Vagy a Ventus Prime³ (nyári abroncs) 205/60 R16 92H méretben.

A Citroën C3 Aircross egy fiatalos, lendületes tervezésű autó. Nagymértékű személyreszabhatósága sokoldalú egyedi kialakítási lehetőségekben tükröződik. A választható vezetési módok (többek között normál, homok, terep és hó) a lehető legjobb támogatást nyújtják aszfaltosúton és azon kívüli vezetéshez, különféle időjárási körülmények mellett. A nagyon jó vezetési jellemzők mellett az új Citroën kompakt SUV fejlesztői mérnökeinek követelményei az alacsony fogyasztás és az ehhez kapcsolódó alacsony szennyezőanyag-kibocsátás voltak.

A C3 Aircross meggyőző kombinációja a vezetési élménynek, a gazdaságosságnak és a környezeti hatékonyságnak. Ezeket a tulajdonságokat többek között a Hankook abroncsok rendkívül alacsony gördülési ellenállása is támogatja. A Hankook fejlesztőmérnökei számára többek között nagy jelentőséggel bírt még a rendkívül jófékhatás nedves úton, valamint az aktív kezelhetőség száraz úton. Az autógyár számára a döntés meghozatalában alapvető fontosságú volt a Hankook abroncsok kiegyensúlyozott teljesítménye a vezetési élmény, a biztonság és a környezetkímélő jellemzők terén.

„Örülünk, hogy Európa második legnagyobb autógyárával még intenzívebbé válik az együttműködés, amely most a Citroën márkára is kiterjed“

jelentette ki Tony Lee, a Hankook Tire Europe marketing és értékesítési alelnöke.

„Miután a testvérmárkák, az Opel/Vauxhall és a Peugeot számára már szállítunk első gyári felszerelésű abroncsokat, jó lehetőséget látunk a még intenzívebb együttműködésre, különösen a számunkra nagyon fontos európai piacon.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 1 =