Bringázz a Bátor Táborért!

Rate this post

A Hankook Tire Magyarország Kft. harmadik alkalommal is meghirdeti népszerű Tekerd Jobbra! jótékonysági programját.

File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A résztvevők 2018. június 30. – augusztus 31. között a Bátor Tábornak gyűjthetik két keréken a kilométereket. A Kilómétereket az abroncsgyár adományra vált. A kampányhoz a Hello Bringás applikáción keresztül lehet majd csatlakozni.

A Hankook Tire Magyarország Kft. harmadik alkalommal is meghirdeti népszerű Tekerd Jobbra! jótékonysági programját.

A Hankook 2018-ban is meghirdeti jótékony célú Tekerd Jobbra! kerékpáros kampányát. A korábbi években is hatalmas sikert arató kezdeményezést a vállalat idén tovább szélesíti: a Hello Bringás applikáción keresztül ezentúl bárki gyűjtheti az adományra váltható kilométereket. A „tekerés” idei kedvezményezettje a súlyosan beteg gyerekekért és családjukért tevékenykedő Bátor Tábor, amely élményterápiás programjaival nyújt támogatást és hozza vissza a résztvevők életébe a nevetést, az önfeledtséget és a barátokat.

„Büszkék vagyunk arra, hogy programunk ennyire szerethető és már eddig is rengetegen csatlakoztak hozzánk. Szeretnénk, ha a Bátor Tábor hihetetlenül fontos társadalmi munkáját kellő figyelem övezné. Így idén minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy a lehető legtöbb résztvevő bevonásával, együtt támogassuk őket és a gyermekeket”

– mondta Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

„Lelkesen vágunk bele az együttműködésbe, hiszen minden programunkat az egészséges életmód jegyében valósítjuk meg. Hálásak vagyunk, hogy a kampány az Élménykülönítményen, jótékonysági sportközösségünkön keresztül fitt és segíteni vágyó embereket kapcsol össze a Bátor Tábor ügyével, ami a letekert kilométerek után kapott támogatáson túl lehetőséget teremt számunkra, hogy minél többen megismerjék életeket változtató munkánkat. Egy táborozónk ezt így fogalmazta meg: ’Nekem a Bátor Tábor újjászületés. Itt újra megtanulunk boldognak lenni, bátornak lenni. Újra visszanyerjük az önbizalmunkat, és emlékeztetnek minket, hogy nem vagyunk kevesebbek az egészséges embereknél” – nyilatkozta Kindli Erna, a Bátor Tábor Alapítvány ügyvezető igazgatója.

A Hankook a Bátor Tábor jótékonysági sportközössége, az Élménykülönítmény oldalán indítja el kampányát. Így az érdeklődők a Hankook csapatának Élménykülönítmény profilján folyamatosan nyomon követhetik a gyűjtött kilométereket. A csatlakozni kívánó biciklisek a megtett kilométereket egy okostelefonon keresztül elérhető alkalmazás, a Hello Bringás segítségével igazolhatják, amely 2018. június 22-től elérhető Androidon és iOS-en is. A letöltés után indul a gyűjtés a „Közös cél” menüpont alatt – a regisztrációban segít az alábbi videó. A gyűjtési időszak 2018. június 30-án indul és augusztus 31-ig tart.

A korábbi években a Hankook Tire Magyarország Kft. a Tekerd Jobbra! keretében összesen 16 millió forintot adományozott négy szervezetnek. A Szent Pantaleon Kórház Szülészet-nőgyógyászati Összevont Osztályának, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak, a Gyermekétkeztetési Alapítványnak és a Mosoly Alapítványnak.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 4 =