Premio Abroncs és Autószervíz hálózat – Hatvani Gumiszervíz Kft.

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Hatvani Gumiszerviz neve a szakmában ismerősen csengő név, ugyanis a vállalat 1979. májusában alakult, perszenem a mai formájában.

A Hatvani Gumiszerviz neve a szakmában ismerősen csengő név, ugyanis a vállalat 1979. májusában alakult, perszenem a mai formájában.

A cég története három szakaszra bontható

Az első időszakban (1979 – 1991) az autószerelői mestervizsgával is rendelkező Hatvani Gedeon cégtulajdonos Győrött, az Attila úti szülői házban kialakított műhelyben kezdte a tevékenységet. Eleinte újrafutózott gumiabroncsokat forgalmazott a cég, ugyanis abban az időben csakis állami vállalatok forgalmaztak és forgalmazhattak új gumiabroncsokat.

Később aztán – a 80-as évek második felétől – lehetőség volt már az új gumiabroncsok forgalmazására, így ez is felkerült a cégpalettájára. Ahogy nőtt a forgalom, úgy nőtt az igény egy nagyobb, korszerűbb műhely iránt, ezért 1991-ben az Attila úti műhelyből új helyre, az Újlak utcába költözött a cég. Az új műhelyben nagyobb helyen és korszerűbb gépekkel lehetett dolgozni, valamint itt már helyet kapott a gépkocsimosó is. A gumiabroncsok forgalmazása és javítása mellett itt már lehetőség volt kisebb javítások elvégzésére is, valamint elkezdődött a könnyűfém és acél keréktárcsák forgalmazása, javítása és a műszeres futómű beállítás.

Az első időszakban (1979 – 1991) az autószerelői mestervizsgával is rendelkező Hatvani Gedeon cégtulajdonos Győrött, az Attila úti szülői házban kialakított műhelyben kezdte a tevékenységet. Eleinte újrafutózott gumiabroncsokat forgalmazott a cég, ugyanis abban az időben csakis állami vállalatok forgalmaztak és forgalmazhattak új gumiabroncsokat.

Itt lett bevezetve az ügyfelek használaton kívüli abroncsainak, kerekeinek tárolása.

A cég 2008-ra azonban kinőtte ezt a telephelyet is, újraköltözni kellett. Az új telephely ugyancsak Győr városában – a Mécs László utcában– kapott helyet, ahol az ügyfeleket egy korszerű– mind technikailag, mind esztétikailag – makulátlan épület várja. Az új csarnokban kialakításra került egy 5 állásos általános műhely, ahol a szokásos gumiabroncs munkálatokon kívül immáron főtevékenységként foglalkozik a cég általános javítással, karbantartással, fékjavítással, kipufogójavítással, motordiagnosztikával. Mind emellett természetesen továbbra is folyik a gumiabroncsok értékesítése, szerelése, valamint a könnyűfém és acél keréktárcsák forgalmazása, javítása. A műszeres futómű beállítás továbbra is a legkorszerűbb Beissbarth berendezések segítségével folyik. Az új telephelyen is folytatódik az ügyfelek használaton kívüli abroncsainak, kerekeinek tárolására. Természetesen helyet kapott az épületben az autómosó és autókozmetika is, ahol egyszerre három gépkocsi takarítását lehet végezni.

A 2018-as év első hónapjaiban indultak el a tárgyalások a Cég és a Premio Abroncs és Autószerviz Hálózat között, aminek eredményeként 2018 harmadik negyedévében aláírásra került a Hálózathoz való csatlakozási szerződés.

A 2018-as év első hónapjaiban indultak el a tárgyalások a Cég és a Premio Abroncs és Autószerviz Hálózat között, aminek eredményeként 2018 harmadik negyedévében aláírásra került a Hálózathoz való csatlakozási szerződés.  A Cég életében folyamatosan jelen volt a megújulás és fejlődés iránti igény. Ezért is döntöttek úgy, hogy a Premio Abroncs és Autószerviz Hálózatnál elérhető kettő tagsági forma közül nem az alap együttműködést, hanem a kiemelt – úgynevezett VIP – kooperációs formát választják. A tagság ezen formája – számos egyéb érték mellett – magába foglal egy rendszeres üzleti konzultációt, aminek keretében a szerviz további fejlesztését a Premio Regionális Kiskereskedelmi Vezetőjével szoros együttműködésben végzik – legyen szó a teljesség igénye nélkül a kollégák fejlesztéséről, éves üzleti terv készítéséről és nyomon követéséről vagy folyamatfejlesztésről.


Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Pneuservis 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Pneuservis mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel. Munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat szlovákiai ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

Premio Pneuservis csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS) dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Pneudiscount márkanéven. A GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját, mint a legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon, a Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette. Ekkor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ön is szeretne tag lenni?

​Kapcsolattartó

Pál Miklós
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Sipőcz Győző
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft.
1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

MICHELIN City Street, az új abroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN City Street

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − tizennégy =