Premio Abroncs és Autószerviz hálózat – Kiss Gumi Kft.

Rate this post

A Kiss Gumi Kft. családi vállalkozásból indult és lett a Közép-Magyarországi régió gumiabroncs piacának meghatározó szereplője.

File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Tevékenységüket az 1980-as években kezdték. Először gumiszereléssel és értékesítéssel foglalkoztak, azonban a folyamatosan változó piaci igényeknek megfelelően célzott fejlesztések keretében bővítették tevékenységi körüket.

A Kiss Gumi Kft. családi vállalkozásból indult és lett a Közép-Magyarországi régió gumiabroncs piacának meghatározó szereplője.

Így került fel palettájukra a személyautó gyorsszerviz. A kört fokozatosan bővítve kezdtek teherautó szervizeléssel, műszaki vizsgáztatással, 0-24 órás – az országhatárokon átívelő – műszaki mentéssel, autóvillamossági feladatokkal foglalkozni. A 2000-es évek derekán – összhangban a fogyasztói trendekkel – egyre nagyobb hangsúlyt kezdtek fektetni internetes megjelenésükre. Ezt, az azóta eltelt évek és vevői visszajelzések bizonyítanak, hogy a jó irány volt.

A cég több mint 10 éve tagja a Premio Abroncs és Gyorsszerviz hálózatnak. Haladó gondolkodásukat ugyancsak jól tükrözi, hogy 2017 óta a Premio kiemelt – VIP – együttműködésének keretében a hálózat regionális vezetőivel karöltve fejlesztik vállalkozásuk egyes operatív területeit. A Goodyear csoporttal mindkét fél számára kölcsönösen előnyös üzleti együttműködésüknek köszönhetően, a 2017-es évben több Premio hálózati díjat nyertek el – úgymint a „Partneri lojalitás díj” vagy a „Legelkötelezettebb marketing tevékenységet folytató Premio Partner”.


Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Pneuservis 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Pneuservis mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel. Munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat szlovákiai ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

Premio Pneuservis csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS) dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Pneudiscount márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját, mint a legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon, a Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette. Ekkor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ön is szeretne tag lenni?

​Kapcsolattartó

Miklós Pál 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Győző Sipőcz
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft.
1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × kettő =