Premio – A JSI Profil Kft. elnyerte az Év Fe­jér Megyei Vállalkozója díjat.

4/5 - (1 vote)

A JSI Profil Kft. tulajdonosai is elnyerték az Év Fe­jér Megyei Vállalkozója díjat. A díjat a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének, a VOSZ-nak az elnöksége adományozza. A kitüntettek között van Flaskár Sándor és Kaló József, a JSI Profil Kft. két ügyvezetője is.

A két díjazott gyerekkora óta ismeri egymást. Mindketten Fehérváron, a Rádió utcában laktak. Iskolatársak voltak általánosban, és a sorkatonai szolgálat előtt együtt művelték a vitorlázórepülést Dunaújvárosban. Kollégák voltak az Ikarusban is. Aztán Kaló József vevőszolgálatosként külföldre került, Flaskár Sándor pedig „belekóstolt” a maszekvilágba.

Korszerű vállalatirányítási rendszer kiépítése zajlik jelenleg a cégnél

A családi ház kertjében hozott létre gumiabroncs-kereskedést, amelybe később Kaló József is betársult, aki – pedig nem beszéltek össze – gumiszerelő műhelyhez szükséges felszerelést hozott haza a kiküldetésből. A 30 éve alapított JSI Profil Kft. hamar fejlődésnek indult, hiszen – mint akkoriban annyi mindenből – gumiból is hiány volt. Idővel azonban rájöttek: a nagykereskedelemhez sem elég tőkéjük, sem elég szakértelmük nincs, s maradtak a szervizelésnél. A cég történetét hullámhegyek és -völgyek egyaránt jellemzik: ma az Új Csóri úton működtetnek telephelyet, de volt idő, amikor öt szervize volt a cégnek.

Bár olyannyira komplett szolgáltatást nyújtanak a gumijavítás terén, hogy – mint fogalmaznak – a kerekesszéktől a földmunkagépig mindent meg tudnak javítani, a talpon maradáshoz „másik láb” is kellett. Ez a gyorsszerviz, ahol minden problémát orvosoknak, ami egy autó mindennapos üzemeltetése során fölmerül. Azért, hogy ennek a gyorsszerviznek a kapacitását növelni tudják, tavaly egy új, 220 négyzetméteres műhelyegységet is kialakítottak. Most pedig – egy nyertes pályázatnak köszönhetően – korszerű vállalatirányítási rendszer kiépítése zajlik a cégnél, amelynek készül már az új internetes honlapja is.

A két ügyvezető büszkén említi, hogy kiváló szakemberekből álló csapatra támaszkodhatnak, s van olyan kollégájuk, aki már közel 20 éve dolgozik a JSI-nél.

„A 2018-as évben is megrendezésre került a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének gondozásában a Prima díjátadó Fejér megyei gálája, amelyen nagy büszkeségünkre a JSI-Autó Kft. kapta „Az év Fejér megye vállalkozója” díjat. A nem mindennapi elismerés a cég két ügyvezetőjének – Flaskár Sándornak és Kaló Józsefnek– közel 3 évtizedes munkájának eredménye. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen prosperáló vállalkozást is a Premio Abroncs és Autószerviz hálózatban tudhatunk. Bízunk benne, hogy a JSI-Autó Kft-vel folytatott üzleti konzultációs munkamenet, a Premio Hálózat VIP programjának keretében, hozzájárul a következő évek töretlen fejlődéséhez.
A Premio Abroncs és Autószerviz hálózat magyarországi vezetése ezúton gratulál és köszöni meg az eddigi befektetett bizalmat és közös munkát a JSI-Autó Kft. Ügyvezetőinek valamint a cég összes munkatársának!”

Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Pneuservis 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Pneuservis mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel. Munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat szlovákiai ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

Premio Pneuservis csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS) dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Pneudiscount márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját, mint a legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon, a Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette. Ekkor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ön is szeretne tag lenni?

​Kapcsolattartó:

Pál Miklós 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Győző Sipőcz
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft.
Rákóczi út 70-72
1074 Budapest

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük