Premio – A JSI Profil Kft. elnyerte az Év Fe­jér Megyei Vállalkozója díjat.

4/5 - (1 vote)

A JSI Profil Kft. tulajdonosai is elnyerték az Év Fe­jér Megyei Vállalkozója díjat. A díjat a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének, a VOSZ-nak az elnöksége adományozza. A kitüntettek között van Flaskár Sándor és Kaló József, a JSI Profil Kft. két ügyvezetője is.

A két díjazott gyerekkora óta ismeri egymást. Mindketten Fehérváron, a Rádió utcában laktak. Iskolatársak voltak általánosban, és a sorkatonai szolgálat előtt együtt művelték a vitorlázórepülést Dunaújvárosban. Kollégák voltak az Ikarusban is. Aztán Kaló József vevőszolgálatosként külföldre került, Flaskár Sándor pedig „belekóstolt” a maszekvilágba.

Korszerű vállalatirányítási rendszer kiépítése zajlik jelenleg a cégnél

A családi ház kertjében hozott létre gumiabroncs-kereskedést, amelybe később Kaló József is betársult, aki – pedig nem beszéltek össze – gumiszerelő műhelyhez szükséges felszerelést hozott haza a kiküldetésből. A 30 éve alapított JSI Profil Kft. hamar fejlődésnek indult, hiszen – mint akkoriban annyi mindenből – gumiból is hiány volt. Idővel azonban rájöttek: a nagykereskedelemhez sem elég tőkéjük, sem elég szakértelmük nincs, s maradtak a szervizelésnél. A cég történetét hullámhegyek és -völgyek egyaránt jellemzik: ma az Új Csóri úton működtetnek telephelyet, de volt idő, amikor öt szervize volt a cégnek.

Bár olyannyira komplett szolgáltatást nyújtanak a gumijavítás terén, hogy – mint fogalmaznak – a kerekesszéktől a földmunkagépig mindent meg tudnak javítani, a talpon maradáshoz „másik láb” is kellett. Ez a gyorsszerviz, ahol minden problémát orvosoknak, ami egy autó mindennapos üzemeltetése során fölmerül. Azért, hogy ennek a gyorsszerviznek a kapacitását növelni tudják, tavaly egy új, 220 négyzetméteres műhelyegységet is kialakítottak. Most pedig – egy nyertes pályázatnak köszönhetően – korszerű vállalatirányítási rendszer kiépítése zajlik a cégnél, amelynek készül már az új internetes honlapja is.

A két ügyvezető büszkén említi, hogy kiváló szakemberekből álló csapatra támaszkodhatnak, s van olyan kollégájuk, aki már közel 20 éve dolgozik a JSI-nél.

„A 2018-as évben is megrendezésre került a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének gondozásában a Prima díjátadó Fejér megyei gálája, amelyen nagy büszkeségünkre a JSI-Autó Kft. kapta „Az év Fejér megye vállalkozója” díjat. A nem mindennapi elismerés a cég két ügyvezetőjének – Flaskár Sándornak és Kaló Józsefnek– közel 3 évtizedes munkájának eredménye. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen prosperáló vállalkozást is a Premio Abroncs és Autószerviz hálózatban tudhatunk. Bízunk benne, hogy a JSI-Autó Kft-vel folytatott üzleti konzultációs munkamenet, a Premio Hálózat VIP programjának keretében, hozzájárul a következő évek töretlen fejlődéséhez.
A Premio Abroncs és Autószerviz hálózat magyarországi vezetése ezúton gratulál és köszöni meg az eddigi befektetett bizalmat és közös munkát a JSI-Autó Kft. Ügyvezetőinek valamint a cég összes munkatársának!”

Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Pneuservis 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Pneuservis mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel. Munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat szlovákiai ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

Premio Pneuservis csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS) dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Pneudiscount márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját, mint a legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon, a Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette. Ekkor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ön is szeretne tag lenni?

​Kapcsolattartó:

Pál Miklós 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Győző Sipőcz
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft.
Rákóczi út 70-72
1074 Budapest

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × három =