A LIQUI MOLY Molygen New Generation sorozata

Rate this post

A különbség már a betöltés során megtapasztalható. A LIQUI MOLY Molygen New Generation olajai nem barnák, hanem rikító zöldek. A zöld szín a különösen erős védelmet szimbolizálja, amely akár 15 százalékkal csökkenti a motorban a súrlódást, a kopást pedig akár 30 százalékkal mérsékli.

Ezt a védelmet úgynevezett súrlódásmódosítók biztosítják, pontosabban egy több súrlódásmódosítóból álló, komplett rendszer, mely többek között wolfrámon alapul. A súrlódásmódosítók kémiai anyagok, amelyek simábbá teszik a motorban lévő fémfelületeket, és kiegyenlítik a mikroszkópikus méretű egyenetlenségeket. Ez csökkenti a súrlódást a motorban, ezáltal pedig az üzemanyag-fogyasztást. Emellett védelmet nyújt a kopással szemben is. Az ugyanilyen minőségű, hagyományos motorolajokhoz képest akár 30 százalékkal csökkenti a kopást.

Ez különösen a sok indulási-megállási fázissal járó városi forgalomban fontos. Amennyiben a közlekedési lámpánál leállítják a motort, torlódás alakul ki a kenésben is. A következő indításnál fenáll a fokozottabb kopás veszélye. Itt különösen kifizetődő a Molygen által nyújtott extra védelem. Ez a védelem megnöveli a motor élettartamát, és csökkenti a lerobbanások és javítások kockázatát.

A Molygen termékvonal öt rikító zöld motorolajat ölel fel, 5W-20, 5W-30, 10W-30, 10W-40 és 5W-40 viszkozitásokkal. Ezen kívül a Molygen Motor Protect kopásvédő adalékot is kínálunk, amely további védelmet nyújt a motornak.

Magyarországi LIQUI MOLY Partner:

Horváth-Autodoktor Kft.

8611 Siófok-Kiliti, Papfődi u.1
Horvàth Róbert
Tel.: 0036-84-519212
Fax: 0036084-519211

email: horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu
www.meguin.hu
www.black-diamond.hu

A LIQUI MOLY-ról

Több, mint 4000 termékével világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször választották meg a legjobb olajmárkává. Az cég termékeit több, mint 120 országban forgalmazza, és 2017-ben 532 millió eurós árbevételt realizált.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük