Legfrissebb hírek

A LIQUI MOLY Molygen New Generation sorozata

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A különbség már a betöltés során megtapasztalható. A LIQUI MOLY Molygen New Generation olajai nem barnák, hanem rikító zöldek.

A különbség már a betöltés során megtapasztalható. A LIQUI MOLY Molygen New Generation olajai nem barnák, hanem rikító zöldek.

A zöld szín a különösen erős védelmet szimbolizálja, amely akár 15 százalékkal csökkenti a motorban a súrlódást, a kopást pedig akár 30 százalékkal mérsékli.

Ezt a védelmet úgynevezett súrlódásmódosítók biztosítják, pontosabban egy több súrlódásmódosítóból álló, komplett rendszer, mely többek között wolfrámon alapul. A súrlódásmódosítók kémiai anyagok, amelyek simábbá teszik a motorban lévő fémfelületeket, és kiegyenlítik a mikroszkópikus méretű egyenetlenségeket. Ez csökkenti a súrlódást a motorban, ezáltal pedig az üzemanyag-fogyasztást. Emellett védelmet nyújt a kopással szemben is. Az ugyanilyen minőségű, hagyományos motorolajokhoz képest akár 30 százalékkal csökkenti a kopást.

Ez különösen a sok indulási-megállási fázissal járó városi forgalomban fontos. Amennyiben a közlekedési lámpánál leállítják a motort, torlódás alakul ki a kenésben is. A következő indításnál fen áll a fokozottabb kopás veszélye. Itt különösen kifizetődő a Molygen által nyújtott extra védelem. Ez a védelem megnöveli a motor élettartamát, és csökkenti a lerobbanások és javítások kockázatát.

A Molygen termékvonal öt rikító zöld motorolajat ölel fel, 5W-20, 5W-30, 10W-30, 10W-40 és 5W-40 viszkozitásokkal. Ezen kívül a Molygen Motor Protect kopásvédő adalékot is kínálunk, amely további védelmet nyújt a motornak.

Magyarországi LIQUI MOLY Partner:

Horváth-Autodoktor Kft.

8611 Siófok-Kiliti, Papfődi u.1
Horvàth Róbert
Tel.: 0036-84-519212
Fax: 0036084-519211

email: horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu
www.meguin.hu
www.black-diamond.hu

A LIQUI MOLY-ról

Több, mint 4000 termékével világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször választották meg a legjobb olajmárkává. Az cég termékeit több, mint 120 országban forgalmazza, és 2017-ben 532 millió eurós árbevételt realizált.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

"Példamutató" új Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

„Példamutató” – Vredestein Ultrac Pro

A Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + tizenhárom =