Laufenn új busz és teher gumiabroncsok

Rate this post

A Laufenn áru- és személyszállításra, valamint építőipari járművekre tervezett abroncsait kilenc mintázattal, összesen 31 keresett cikkel forgalmazzák majd.

A Hankook Laufenn márkajelzéssel új termékcsoportot dob piacra Európában

A Laufenn tehergépkocsikra és autóbuszokra tervezett abroncsai főként az európai piac második rétegére fókuszálnak. Olyan vásárlókra, akiknek fontos a megbízhatóság és a minőség, amelyet egy elismert, prémium abroncsgyártóval kapcsolatban álló márka biztosíthat. A termékkínálat már induláskor is a piaci igények 85%-át lefedi, az abroncsok többségén megtalálható a 3PMSF jelölés.

A Hankook a Laufenn márka égisze alatt új, tehergépkocsikra és autóbuszokra tervezett abroncsokat dob piacra Európában

A Laufenn 2015 óta a Hankook másodlagos márkájaként komoly hírnévre tette szert a személyautó-abroncsok terén, köszönhetően vonzó ár-teljesítmény arányának. Stratégiai szempontból a márka tehergépkocsi- és autóbusz-abroncsait főleg a kisebb flottapartnerek és a költségtudatos üzemeltetők számára ajánlják, akik megbízható, ugyanakkor megfizethető minőséget keresnek. Az új termékcsalád feladata a Laufenn márka további erősítése, valamint a Hankook márkával együttesen a közös eredmények növelése.

„A Laufenn új tehergépkocsi- és autóbusz-abroncsai értékes részét képezik a Hankook Tire teljes termékpalettájának. Ezzel is tovább erősítjük a vásárlóinkban a teljes körű portfólióval bíró, prémium abroncsgyár imidzsét.” – nyilatkozta Sang Hoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke.

Guy Heywood, a Hankook Tire Europe tehergépkocsi és autóbusz (TBR) részlegének marketing- és stratégiai igazgatója a következőket tette hozzá:

„Számunkra ez egy kivételes lehetőség. A kereskedelmi használatra szánt tehergépkocsi- és autóbusz-abroncs márkánkkal a Hankook TBR kínálatát is fejlesztjük. Így az prémium márkaként a kapcsolódó technológiai innovációkkal, teljes körű szolgáltatásokat tud nyújtani.”

Az abroncsok 80%-án megtalálható a 3 hegycsúcs + hópihe (3PMSF) jelzés

A Laufenn tehergépkocsi- és autóbusz-abroncs választéka kezdetben elsősorban a regionális teherforgalom, az utolsó mérföldes szállítás, a tömegközlekedés és az építőipari járművek részére kínál termékeket. Minden mintázat után vágható és újrafutózható, a futófelület eredeti, mély mintázata pedig remek futásteljesítményt biztosít. Az elismert szövetváz-technológiát és a futófelület anyagösszetételének szakértelmét figyelembe véve kilenc különböző futófelület érhető majd el a termékek indulásakor, amely a 31 cikkel együtt lefedi a piaci igények jelentős részét.

A Laufenn abroncsainak futófelületei közül öt mintázatot a regionális szállítmányozás, hármat pedig az építkezési és logisztikai járművek igényeire szabtak. Egy mintázatot a helyi és helyközi tömegközlekedés szükségleteihez terveztek.

A regionális szállításra tervezett futófelületű abroncsok használhatóak kis- és nagy teherautókon, illetve autóbuszokon is.

A kormányzott pozícióra tervezett Laufenn abroncsok – LF 21 a regionális és nagy távolságú, az LF22 pedig a regionális szállítmányozáshoz – számos járművön remekül használhatóak a többi között kiváló kopásállóságuknak köszönhetően. A Laufenn LZ22 meghajtott tengelyre szerelhető abroncsának kemény futófelülete hosszú élettartamot és egyenletes kopást biztosít a regionális szállítmányozáshoz. A Laufenn LF90 és LF91 szintén a regionális szállítmányozás igényeinek megfelelő, több méretben is kapható abroncspótkocsi pozíciókra.

A Laufenn közúton és terepen is alkalmazható tehergépkocsiabroncs választéka lefedi azon ügyfelek igényeit is, akik flottájukkal gyakran szolgálnak ki építkezéseket. A Laufenn LR01 és LR02 abroncsai ennek megfelelően nehéz körülmények között is helytállnak a talaj egyenetlensége okozta megerőltetés ellenére is.

A Laufenn LR53 kiemelkedő kopás- és vágásállósága miatt megbízható választás a meghajtott tengelyek kerekeire. Így mind a közút, mind a terep kihívásaival szemben remekül helyt áll. A városi utakra a Laufenn egy széleskörűen használható, bármelyik tengelyre felszerelhető abroncsot kínál, amely kifejezetten a városi buszközlekedés igényeit tartja szem előtt. Az LF60 kiemelkedő nedves tapadást és alacsony gördülési zajt kínál a városi tömegközlekedés járművei számára.

Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. generalgumi@generalgumi.hu
Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. generalgumi@generalgumi.hu

A Laufenn új tehergépkocsi- és autóbuszabroncs-kínálata 2020 júliusától elérhető a kiválasztott országokban, köztük Magyarországon. Az indulási portfólió ennek megfelelően tükrözni fogja az adott ország piaci igényeit, és hol egy szélesebb értékesítési stratégia része lesz, hol exkluzív forgalmazási jog vonatkozik majd rá.


Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 4 =