Bridgestone a prosztatarák ellen

Rate this post

A Bridgestone immár harmadik éve hívja fel a figyelmet a Magyarországon évente mintegy 1500 férfi halálát okozó prosztatarák veszélyeire.

A Bridgestone immár harmadik éve hívja fel a figyelmet a Magyarországon évente mintegy 1500 férfi halálát okozó prosztatarák veszélyeire.

A Bridgestone Tatabányánál dolgozó szuperhős, ingyenes prosztatarák szűrés, bajuszos maszkok, borbély kitelepülés és bajusz-kvíz is szerepelt idén a tatabányai gyár novemberi egészségmegőrző kampányában.

A Bridgestone Tatabánya 1200 dolgozójának közel 90 százaléka férfi. Így a daganatos megbetegedés elleni küzdelemre bajuszokkal és szakállakkal figyelmet felhívó Movember kampány minden évben kiemelt helyen szerepel a gyár életében. Amellett, hogy matricákkal, plakátokkal, roll-upokkal és e-mailekkel szakáll- és bajusznövesztésre buzdította a dolgozókat, a cég egész hónap folyamán ingyenes és fájdalommentes PSA prosztatarák – szűrővizsgálati lehetőséget is biztosított számukra.

A gyárban több napos borbély kitelepülés gondoskodott arról, hogy a megnövesztett arcszőrzetek kezelésbe legyenek véve, a dolgozók bajusz-kvízjátékban vehettek részt, illetve valamennyi dolgozó kapott egy a gyárban játszódó digitális képregényt is. A füzet betekintést nyújt a gyár novemberi kampányába, miközben érzékeny és emberközeli módon oszlatja el a prosztatarákkal kapcsolatos legfontosabb tévhiteket.

„A Movember nálunk már hagyománynak számít. Amellett, hogy ilyenkor sokan bajusz- és szakállnövesztéssel fejezik ki szolidaritásukat, a többség aktívan részt is vesz a programjainkon. Több százan használták ki a gyárban biztosított prosztatarák szűrés lehetőségét. Minden bajusz-kvízlap elfogyott,és a borbély kitelepülés is nagyon népszerű volt, a borbélyok a borotvát szinte csak a fertőtlenítések idejére tették félre”

– mondta el Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Kft. ügyvezető igazgatója.

„Azt látjuk, hogy férfi dolgozóink hálásak azért, hogy az őket foglalkoztató cég nem csak felszólal, de tesz is az ő egészségükért. Mi pedig a továbbiakban is örömmel folytatjuk ezt a gyakorlatot.”

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × három =