Legfrissebb hírek

Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya

Rate this post

Autógyártók és autógyárak véleménye, ajánlásai alapján tartotta kiemelkedőnek a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. teljesítményét a neves szakmai újságírókból álló zsűri.

Autógyártók és autógyárak véleménye, ajánlásai alapján tartotta kiemelkedőnek a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.

A sikerhez a BIRD X érintés nélküli technológia bevezetésétől kezdve az első nagy autóipari beszállításon keresztül a digitális gyártástechnológiáig több lépés vezetett. A folyamatos fejlesztések 2021-ben sem állnak le; részben a Versenyképesség Növelő Támogatási Program keretében újabb K1-Single típusú gumiabroncs-felépítő gépsor is munkába álla gyárban.

Büszkék vagyunk, hogy elindíthattuk a BridgestonePassion Programot, mely lehetőségek széles tárházát kínálja a magyarországi gumiszervizek számára

Ezzel a támogatással jelentős mértékben javul a gyártási rendszer rugalmassága, mellyel tovább csökkenhetnek a termelési veszteségek és a költségek. A már szintén működő BIRD-X névre keresztelt rendszer pedig a futófelület elkészítésén át a gumi vulkanizálásáig minden folyamatot ellát. Japán és Mexikó után Európa zászlóshajójaként Magyarországon épült fel annak idején a Bridgestone első, az abroncskészítés minden fázisát önállóan végző automata gyártósora.

A mesterséges intelligencia alapú, nagy termelékenységű Examinationt Európában szintén a tatabányai üzemben alkalmazta először a vállalat, a digitális gyártástechnológia 480 ponton mér és ellenőriz minőségi paramétereket. Az újítással átlagosan napi 6 000 abroncs készülhet, melyekről darabonként 700 MB-nyi adatot gyűjt a rendszer – ez összesen 4 Terrabájtnyi adatot jelent naponta.

„A mostani díjjal a dolgozók munkáját is elismerték, akik a fenti rendszerek működtetéséhez illetve a partnerek napi elégedettségéhez és a minőségi munkához adják a szaktudásukat és lelkesedésüket.Így együtt tud kiemelkedő munkát végezni és prémium gumiabroncsokat előállítani a gyár”- tette hozzá Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója.

„A mostani díjjal a dolgozók munkáját is elismerték, akik a fenti rendszerek működtetéséhez illetve a partnerek napi elégedettségéhez és a minőségi munkához adják a szaktudásukat és lelkesedésüket.Így együtt tud kiemelkedő munkát végezni és prémium gumiabroncsokat előállítani a gyár”

– tette hozzá Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója.”

A 15 éve alapított tatabányai üzem Komárom-Esztergom megye egyik legnagyobb munkáltatója. A folyamatos fejlesztések révén a hazai egység mára Magyarország egyik legjelentősebb gumiabroncsgyártója és a cégcsoport egyik legmodernebb üzeme is egyben.

Az Autós Nagykoalíció (ANK), az Autószektor és a Járműipar.hu autós portálok versenyén hat kategóriában hirdetett győztest a zsűri. Összesen 22 márka 48 jelöltje közül választották ki a legjobbakat. A szerkesztőségek a megkérdezett autógyárak, autógyártók ajánlásait, véleményeit alapul véve ítélték a vállalatnak az Év Beszállítója 2021 címet. Így különleges jelentőségű szakmai elismerés ez a Bridgestone Tatabánya számára.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − négy =