Hankook Symphony of Speed 2021

Rate this post

A Hankook a tavalyi után ismét videoklipet készít, az új kisfilm a Symphony of Speed 2021 címet viseli.

A Hankook a tavalyi után ismét videoklipet készít, az új kisfilm a Symphony of Speed 2021 címet viseli.

A hatalmas népszerűségnek örvendő tavalyi videó (Hankook Symphony of Silence 2020) után az idei klip apropóját az adja, hogy a vállalat részt vett a 2021. június 3-6. között a németországi Nürburgringen megrendezett ADAC Total 24h Race-en, amely a pálya legendás, „zöld pokolként” elhíresült északi részét is magába foglalja. A 2021-es dalt a Lamborghini Huracán GT3 EVO hangja inspirálta, amely az idén alakult Hankook FFF Racing Team színeiben állt rajthoz.

A Hankook a Symphony of Speed című szerzeménnyel ünnepli együttműködését az elismert FFF Racing Team by ACM-mel

A két partner közösen, egy Lamborghini Huracán GT3 EVO-val ált rajthoz az idei ADAC Total 24h Race-en. A látványos videoklip az autóverseny hangjait emeli ki, a pályán száguldó autók a vezetés és a motorsport iránti szenvedélyt  közvetítik. A felbőgő, gyorsuló motorok hangjaiból megkomponált szimfóniával a Hankook azt szeretné elérni, hogy a motorsport szerelmesei a korlátozások és a távolságtartás ellenére se maradjanak ki a versenyek hangélményéből.

„A legendás autóversenyre készült második szimfóniánkkal reményt és vigaszt szeretnénk nyújtani” – magyarázta Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke. „A járványt még nem sikerült legyőznünk, de egyre több jele van annak, hogy közeledünk eme cél felé.”

A vállalat első, 2020-as szerzeményével szemben az idei dal nem az élő sportrendezvények még mindig tapasztalható csendjéről szól, hanem a sebesség és a gyorsulás robaját, valamint az újrakezdés reményét helyezi a középpontba. A versenypályán száguldozó, nagy teljesítményű versenyautók hangjával és a klip sebességet, vezetési élményt, gyorsulást és lendületet tükröző képi világával a Hankook az autóversenyek eufóriáját és szenvedélyét szerette volna megörökíteni a márka elkötelezettjei számára.

A 2021-es Symphony of Speeddel az abroncsgyártó a tavalyi Symphony of Silence című szerzemény sikerére épít

A Hankook, az UEFA-hoz fűződő, komoly múltra visszatekintő együttműködésének tiszteletére újrahangszereltette az UEFA Európa-liga hivatalos himnuszát. A nemzetközileg is elismert David Garrett hegedűművésszel. A dal világszerte 55 millió megjelenítéssel 27 millió felhasználót ért el. A videót pedig 20 millióan tekintették meg – a Hankook az Európa-liga tavalyi döntője előtt tényleg megtörte a stadionokra telepedő csendet. A klip az érzelmek útján kapcsolta össze a fociszurkolókat, megmutatva, hogy a fizikai távolság ellenére az emberek közötti összetartás nagyobb, mint valaha. Az idei bajnokság kezdete előtt a Hankook közösségi média csatornáin már a tavalyi klip újravágott változata tekinthető meg. Nemcsak új jeleneteket tartalmaz, hanem egyúttal felvezeti az idei, második videoklipet is.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük