HOPIUM hidrogénüzemű járművek gumiabroncsait fejleszti a Bridgestone

Rate this post

A HOPIUM, a hidrogénüzemű járművek gyártója a Bridgestone-nal fejleszt prémium gumiabroncsokat a Hopium Machina csúcskategóriás szedánjához.

A HOPIUM, a hidrogénüzemű járművek első francia gyártója a Bridgestone-nal, a gumiabroncsok és a fenntartható mobilitási megoldások globális vezető vállalatával fejleszt prémium gumiabroncsokat a c Machina csúcskategóriás szedánjához.

A HOPIUM, a hidrogénüzemű járművek első francia gyártója a Bridgestone-nal, a gumiabroncsok és a fenntartható mobilitási megoldások globális vezető vállalatával fejleszt prémium gumiabroncsokat a Hopium Machina csúcskategóriás szedánjához.

A partnerség célja alacsony gördülési ellenállású technológiával készült, egyedi gumiabroncsok tervezése

A cél, a jármű 1000 km-es hatótávolságának növelése. A gumiabroncsok a Bridgestone saját, virtuális abroncsfejlesztési technológiájával készülnek, amely jelentős előnyöket biztosít mind a hatékonyság, mind a fenntarthatóság tekintetében. Az együttműködés, teljes összhangban van a Bridgestone E8 kötelezettségvállalásával, amely a fenntartható társadalom megvalósításárára szánt törekvéseket fogalmazza meg.

Olivier Lombard, a Hopium vezérigazgatója és alapítója elmondta

„A Hopium kezdetek óta megtiszteltetésnek tekinti, hogy együttműködhet a szakterületek legjobbjaival. Ma ez a stratégiai megállapodás egy neves ipari világvezető céggel, fontos mérföldkőnek számít. A Bridgestone jelentős szakértelemmel rendelkezik a gumiabroncsok és abroncstechnológiák terén, és minden bizonnyal értékes tanulságokkal járul hozzá a partnerséghez, segítve minket abban, hogy megfeleljünk az előttünk álló kihívásoknak.”

„Ez az izgalmas partnerség a Hopiummal ismét bizonyítja, hogy támogatjuk az innovatív mobilitás úttörőinek következő generációját.  Elismert szaktudásunkat a zéró emissziójú mobilitás területén egy igazi úttörő szolgálatába állítjuk, és ezzel hozzájárulunk a mobilitás fenntarthatóbb jövőjének megteremtéséhez”

hangsúlyozta Steven De Bock, a Bridgestone EMIA Customer Replacement és OE alelnöke.

A Hopiumról

Olivier Lombard, a Le Mans-i 24 órás verseny legfiatalabb győztese 7 éve vezet hidrogénhajtású versenyautókat.Ezen a téren a világ legtapasztaltabb versenyzőjének számít, melynek eredményeként megalapította a csúcskategóriás hidrogénüzemű járművek gyártóját, aHopiumot. A versenyzés, akár egy szabadtéri laboratórium, lehetővé tette Olivier Lombard és csapata számára, hogy új mobilitási megoldásokon gondolkodjanak, megfelelve a környezetvédelmi kihívásoknak. Míg a közlekedési ágazat önmagában az üvegházhatású gázok kibocsátásának 20%-áért felelős, a vállalat a klímaváltozás elleni küzdelem fontos szereplőjeként pozicionálja magát. A Hopium a hidrogén üzemanyagcellák, a technológia és az autóipar területén az innováció élvonalába tartozó szakértőkből álló csapatot egyesít.


Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyár kollégái a magyar labdarúgó válogatottnak

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyárban

A Bridgestone gumiabroncsgyár kollégái a szívükön viselik a magyar labdarúgó válogatott sikerét: „Hajrá, magyarok!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 − kettő =